facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hågelby 4H-gård

About

Vi är en liten stadsnära bondgård med hästar, får, getter, minigrisar, höns, kaniner, katter och andra smådjur. Vi finns i natursköna Hågelbyparken i Botkyrka. Du når oss enkelt med buss från T-bana eller pendeltåg.



"På Hågelby 4H hittar du flera bondgårdsdjur i hagarna ca 9-16 alla dagar året om. För den som vill komma djuren närmare och lära sig mer finns djurskötarkurser, läger samt skolbesök. Se mer på hemsidan."
Address: Hågelby Gård, 147 43 Tumba
Phone: 0707379193
City: Tumba
Zip Code: 147 43



related searches: 4H-gård Värmdö, Stora Skuggan 4H-gård, Alby 4H gård, Hågelbyparken, 4H-klubb, Tumba djur, Torekällberget, 4H-gård Södertälje
Reviews
Det är i en väl omhändertagen park med många funktioner som 4h gården befinner sig i. På 4h gården finns det, grisar, får, tupp och hönor, ankor, getter, hästar, kaniner och en katt. Möjlighet att gå kurser eller bara göra ett besök i. Här finns goda parkerings möjligheter och en närliggande busstation.
Väldigt bra för barnfamiljer eller par som vill uppleva grönt och många olika djur. Mycket vackert!
Ett trevligt ställe för både barn och vuxna, ett jättefint café med fantastiska vaniljbullar.
Det blev bara ett kort besök eftersom vi skulle hämta upp barn och barnbarn där, men av det jag hann se så fick jag en positiv bild. Jag åker gärna hit igen för att se mer av djuren och hinna fika. Barnbarnen mycket nöjda med lekparken där de lekte i två timmar. Dessutom gillade de att titta på de djur som fanns.
Ett ställe dit man kan gå med sina små barn för att se snälla djur.
Trevligt område för hundpromenad
Getter,grisar och hästar var ute denna dag.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Igår hade vi barnkalas på Hågelby 4h. Det var världens bästa kalas,så min nu 6år gammal dotter.Alla va glada och lyckliga.Kalasvärdinna var en riktig proffs.Allt var så välorganiserad.Tack så jätte-jättemycket personalen och djuren på Gården.
Förmodligen bättre under skoltider, då de flesta djuren är på semester under sommaren.
En av mina favorit.promenader
Comment on this business

Directions to Hågelby 4H-gård with public transportation


Hågelby 170 meters
707
707E
708
708E
708Y
737
738
795

to add Hågelby 4H-gård map to your website;