facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Håkans Bar

Address: Råsundavägen 133, 169 34 Solna
Phone: (08) 27 69 35
City: Solna
Zip Code: 169 34



related searches: Håkans catering
Similar places near
Mangiardino Mangiardino 891 meter Här är det självservering och en dyr meny.. Pastan smakade knappt något och var en an...
Restaurang Restaurang "Basic Bar & Kök" 1 km Basic Bar & Kök...!!!
Grodhavet Grodhavet 3 km Vi skulle hitta ett ställe att äta brunch på och Grodhavet blev rekommenderat vid en ...
K4 Pampas K4 Pampas 3 km Vi åt en grill buffé till lunch som var ok. Det var trångt med stillastående kö runt ...
Dick Turpin Pub Dick Turpin Pub 3 km Blev matförgiftad i går tyvärr av snitzeln 20210212, min väninna åt bara tre bitar av...
Bockholmen Hav Och Restaurang Bockholmen Hav Och Restaurang 4 km Fantastiskt trevligt ställe med god mat och topp service. Vill du ha det lilla extra ...
Bockholmen Hav Och Restaurang Bockholmen Hav Och Restaurang 4 km En lunch i den här miljön gör definitivt din dag och kanske hela din vecka. Full pott...
Reviews
Har åkt förbi Håkans Restaurang flera gånger men idag gjorde jag slag i saken Vad blev det för omdöme? Håkans restaurang är en schysst kvarterskrog på Råsundavägen. Trevlig och snabb service, god ryggbiff med pommes serverades kvällen till ära. Det finns en liten ute servering som ligger i skugga på dagen och tidiga kvällen. Klart värt ett besök om du är i krokarna.
Hemtrevligt. Värden mycket välkomnande och tillgänglig under hela middagen. Ovanligt mysigt. Planksteken med oxfilet var så otroligt vackert upplagd och riklig och fantastiskt god. Var där straxt därpå men då var det fullt. Förståeligt!
Näe, finns egentligen inget att klaga på… god pizza schysst öl och bra pris. Tack Håkans
Lika god pizza och öl som vanligt. Bara prippsen i gupa med guldkant ska ha 4 stjärnor. Valde en inte alls lika mysig del av restaurangen denna gången men en stark 4 ska dem absolut ha !
Man kan lita på Håkans! Håkans levererar alltid! Har du nyss skiljt dig? Ta en öl på Håkans! Har din hamster blivit överkörd? Ta två öl på Håkans! Har AIK förlorat en match? Ta en shot och en öl på Håkans! Bonus för att toaletten alltid är nystädad och luktar gott! På Håkans spelar det ingen roll om glaset är halvtomt med de här priserna kan man alltid beställa en till!
Åt ingen mat men en trevlig pubTjänst: 5/5
Kvarterskrog med otroligt bra kvalitet på maten
Vi blev riktigt glada när vi besökte stället. Snygg inredning med genomtänkta detaljer och bekväma stolar. Mycket rent och städat, det uppskattar vi, då det oftast fortsätter även i köket. Priserna var medelhöga och kvaliten snäppet bättre. Varma rekommendationer. Vi vänta redan på terrassäsongen. Var där igen. Denna gång åt vi pizza. En stor besvikelse! Där försvann två stjärnor!!
En stjärna för att maten var helt okej. Men klientelet kl 17 en måndag kväll var katastrofalt. Fulla vuxna i baren som skränade högt. Mormor med en ca 1,5 åring där mormor och morfar? dricker öl, verkligen högst opassande barnvakt!? Personalen serverar mer öl utan tänka på några konsekvenser. Kommer aldrig besöka igen eller rekommendera, tyvärr. Kontaktade socialjouren angående barnet efter besöket.
Håkans! Håkan är mitt mellannamn. Så därför ölar jag alltid på Håkans. En dagfylla på detta hak kan vara rent ut sagt magisk! Man ser tomtar och troll på denna ”restaurang” men ät inte maten! Den är gjord av trolldeg!
Comment on this business

to add Håkans Bar map to your website;