facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Häktet

Address: Älmhult
City: Älmhult


Reviews
Skönt söderhäng. Vi dök in spontant på kort varsel och fick ett bord med lite tur. Tanken är att man äter flera smårätter och det räcker med 4-5 för ett par som är lagom hungriga. Härlig atmosfär, trevlig och hjälpsam personal.
Tror jag fick PTSD efter att ha ätit där. Hutlösa överpriser för bokstavligen 2 matskedar i varje pytteliten skål som dessutom var ämnade för 2 personer. Att de inte skäms! Maten var dessutom kall, endast brödet var varmt 70 kr för en bit förresten. Segt kött med bråsk i, intetsägande smaker f.ö. som lät godare på menyn. Servicen ouppmärksam, fick be och fråga om diverse bestick, servetter m. m. "Positivt" i alla fall att de ofta frågade om vi ville dricka mer. Stället var fullt men alla bara satt med diverse drycker så det är väl det de är bra på, inte maten. Blev inte ett dugg mätt för drygt 500 kr, tog mig en macka direkt efter att ha kommit hem. Känner mig blåst!
Det är ett bra ställe för att ha AW på. De har flera roliga öl-alternativ som annars inte hittas på Systembolaget. Bartendern var väldigt trevlig och även föreslog en öl de hade i lagret som de annars inte hade i menyn, vilket var väldigt kul! Åt ingen mat, men de hade inte så många alternativ tyvärr. Det är mer ett ställe att dricka något gott på.
Charmigt ställe. Dyrt, men man väljer ju själv vart man vill spendera sina pengar så att säga.Tjänst: 4/5
Mycket trevlig matupplevelse. Trodde inte så mycket när vi gick in på häktet, men vad maten överraskade mig. Vi var tre som delade på runt 10 rätter och drack gott vin och efterrätt till. Notan hamnade på runt 730 kr per person och vi blev mätta. Kan absolut gå tillbaka och välja fler rätter att pröva på. Höljdpunkterna bland våra val var grönkålschipsen, friterade kycklingen och portabellon.
Vi blev nonchalant bemötta i dörren och vid bordet! Folk säger att det är en skön stämning på Häktet… jag tycker det var en otrevlig stämning!
Så himla trevlig personal, bra kvalitet på maten och stort utbud av viner av alla de slag.
Härligt ställe, dock ganska trångt och svårt att få bord på helgerna.Mat: 4/5
Allting helt ok, men inget direkt minnesvärt. Ganska spartansk inredning - enkel, lite gles och stumt ljussatt. Bra mat och servering, men jag är själv inte förtjust i den tapasinfluerade smårättstrenden där man först på plats informeras om hur många rätter som kan tänkas motsvara en fullskalig måltid.
Kanske bättre om man är en större grupp. Lite tråkig innergård.
Comment on this business

to add Häktet map to your website;