facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Häljarps Församling

Address: Kustv. 5, 261 07 Asmundtorp
Phone: (0418) 48 27 00
City: Asmundtorp
Zip Code: 261 07



related searches: Häljarps församling sopplunch, Häljarps församling personal, Asmundtorps kyrka evenemang, Knattarna häljarp, Kävlinge församling, Svenska kyrkan Landskrona kontakt, Gudstjänst Asmundtorp, Vocaliakören
Similar places near
Johanssons Kiosk Johanssons Kiosk 88 meter
Boost Massage Boost Massage 266 meter Stort plus för bemötande, behandling samt tips och råd.
Balans Kroppen Balans Kroppen 840 meter
Guneverken AB Guneverken AB 1 km Blästring svart och rostfritt till bra pris
Lantman marex Lantman marex 2 km Jag erbjuder andra tjänster som trädgårdsarbete och arbete i lantbruk djurskötsel ...
Reviews
Kyrkan är byggd i nygotisk stil, den liknar en katedral. Kyrkan invigde 1897, då den ersatte en äldre kyrka som revs 1895, från vilken bland annat dopfunten, jesusstatyn och den stora ljuskronan närmast altaret, kommer från. Kyrkan byggdes övervägande med material från Asmundtorps tegelbruk. Det är en välkomnande och varm kyrka med en vacker, kärleksfull och välkomnande staty av Jesus. Statyn är utförd i ett enda stycke i marmor.
Oväntat att stöta på en så extremt pampig kyrka på en pytteliten ort ute på landsbygden. Ser ut som en miniatyr av domkyrkan i Uppsala.
En väldigt vacker kyrka med otroligt fina detaljer inne i kyrkan.
Fin nygotisk kyrka. Passar bra att uppleva körer och konserter i utöver det fina kyrkliga arbetet i församlingen.
Oerhört fin kyrka som kan endast beskrivas med ordet vackert. Man kan inte tro att en sådan fin kyrka finns här i Asmundtorp. Kyrkan är nyrenoverad 1897 och innan detta var det en äldre kyrka som fick rivas ner men altaren ska nog vara bevarad, dock så går historian bak till 800 talet. Mycket historia på detta ställe med en vikingaby i närheten så är denna sevärdhet värt ett besök. Under ordinarie vardag finns det alltid någon kyrkvaktmästare på plats som kan öppna ifall det är stängt eller så kan man gå till församlingshemmet och fråga för mer information. Öpppen kyrka finns på fredagar under denna tid som detta är skrivet.
En väldigt fin kyrka
En helt underbar o vacker kyrka
En "katedral" mitt ute på landet! Pampig och vacker, såväl utvändigt som invändigt.
Detta är vår bykyrka. Den är så magnifik, vacker och enorm. I detta kyrkorum har jag upplevt glädje och sorg. Musikaliska äventyr. Kyrkan är över 100 år men ändå så modern. Kom så får du se och uppleva.
Mycket fin och vacker både invändigt och utvändigt.
Comment on this business

to add Häljarps Församling map to your website;