facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Häll

Häll

About

Prisbelönt köttrestaurang med kvalitétskött från världens alla hörn.
Tillhör Scandic Arvika



"Prisbelönt köttrestaurang som serverar kvalitétskött från världens alla hörn. Grillade och tillagade precis såsom du önskar. Välj stekgrad, tillbehör och njut av maten i vår förföriska miljö.Tillhör Scandic Arvika"
Address: Kyrkogatan 30, 67131 Arvika
Phone: 057058756
City: Arvika
Zip Code: 67131


Similar places near
Rawchokladfabriken Rawchokladfabriken 62 meter Rawchokladfabriken tillverkar ekologisk raw choklad som är nötfri mjölkfri vegansk, ...
Clarion Collection Hotel Bristol Clarion Collection Hotel Bristol 88 meter Bokade Superior rum och betalade i förskott, när vi kom fram var rummet utlämnat till...
Reviews
Väldigt god mat! Jag gillar även menyn som man själv fyller i i lugn och ro. Jag valde hjort och potatisgrantäng vid mitt besök och tryffelsky till det och kan varmt rekommendera det. Vegetariska alternativ: Dom har beyond meat, det är inget jag har prövat men jag uppskattar att dom erbjuder växtbaserad biff.
Undvik detta ställe. Väldigt mycket senor i köttet. Strips som friterats alldeles för lång tid, gick inte ens att sticka gaffeln genom dem. Kan det vara så att stripsen varit ute på borden förut och friterats igen? Bea som smakade alldeles för mycket vinäger och som dessutom skurit sig. Hade förväntat mig en betydligt bättre matupplevelse då jag varit där förut och gått ut mätt, nöjd och belåten. Har, i efterhand, hört av flera vänner att maten blivit mycket sämre det senaste året.
Vilken god matoch mycket mat på tallriken.Vi är så nöjda!
Dyr, kall och smaklöst! 1 timmes väntetid för att få kall mat som inte tillagats enligt vad vi fick fylla i vid beställning, saknades även mat som skulle komma men inte kom, blev kompenserad med gratis kaffe och gratis efterrätt till 2 av oss vi var 4. När man äter ute på ett ställe där varmrätten kostar runt 500 per person vill man ha betydligt bättre.
God mat och trevlìg personal. Mycke mat för pengarna. Trevlig atmosfär.
Dåligt kött, dålig service och missad mat. Mycket som hänt på ett par år.
Toppen god mat. Lyxigt värre. Trevlig personal. Återkommer gärna flera gånger. Enda negativa mycket högljuda men glada besökare.. .
Fantastisk mat och personal! Vi beställde entrecote med pommes och créme brulée, det var verkligen himmelsk
Fantastiskt kött, och suverän service.
Jatte bra ställe, god mat och trevlig atmosfär
Comment on this business

to add Häll map to your website;