facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hällaskolan, Borensberg

Hällaskolan, Borensberg

About

Hällaskolan

Story

Hällaskolan är en 7-9 skola belägen i Borensberg och granne med Bergvallaskolan (F-6). För närvarande, under läsåret 2013-2014, har skolan ca. 220 elever.

Skolan har ett naturskönt läge i norra delen av Borensbergs samhälle, som ligger vid sjön Boren och Göta kanal. Restiden mellan Motala och Linköping är ungefär densamma, 20-25 minuter. I anslutning till skolan finns stora friluftsområden, till stor nytta för undervisningen. Upptagningsområdet är hela östra delen av Motala kommun.

Skolan är organiserad i tre årskursarbetslag där eleverna i längst möjliga mån är knutna till var sin hemvist (egen del av skolan) där de undervisande lärarna och mentor finns nära till hands.

http://maps.google.se/maps?hl=sv&sugexp=gsis,i18n%3Dtrue&cp=11&gs_id=18&xhr=t&q=h%C3%A4llaskolan&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1280&bih=595&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

Address: Fågelsjöv. 2, 59031 Borensberg
Phone: 0141 -225854
City: Borensberg
Zip Code: 59031


Reviews
Fin högstadieskola med bra omgivning av stor skog, friidrottsplan, rink och cafeteria. Bra parkering för bil, cykel och moped. Oftast bra lärare även om de byts ut väl ofta.
Bara varit där i samband med idrott i hallen. Enkelt att parkera. Lite slitna lokaler. Inget wifi för allmänheten.
En skolla som under många år haft problem med div. strul, men idag ordnat upp dom flesta problemen. Skolan är gammal och ganska sliten.
Världens bästa skola!!! Bra lärare o fräscha lokaler. En trevlig cafeteria och trevlig atmosfär!
Helt ok sporthallen
Översatt av Google sinnesro Original Mir spokoj
Comment on this business

to add Hällaskolan, Borensberg map to your website;