facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hällesdalens Gård - Boende & Konferens

Hällesdalens Gård - Boende & Konferens

About

Semesterboende, konferens, kickoff i lantlig skärgårdsmiljö. Alldeles vid havet mellan Ljungskile och Stenungsund och med skog och berg bakom knuten



"Semester och konferens på svenska västkusten. Bada i havet eller i vedeldad badtunna, basta, paddla kajak eller vandra."
Address: Hällesdalen 331, 444 97 Stenungsund
Phone: +46706276964
City: Stenungsund
Zip Code: 444 97


Reviews
Firade min 50-års fest i Annexet vilket var helt perfekt. Det fanns övernattning till alla, vi bastade, badade och lagade jättegod mat tillsammans. Perfekt hus för sådana här träffar. Superfin bastu med badtunna och världens härligaste rum att vara i kök/matrum. Värdarna var också väldigt hjälpsamma och trevliga. Nu har vi bokat igen men provar Torpet den här gången!
Tack för en bra vistelse. alla medarbetare var supernöjda med denna konferens. Bra lokaler och övernattning samt fin omgivning. Vi lär komma tillbaka
Vi har varit på en fantastisk släktträff på Hällesdalens gård 16–18/9 -22. Vi är 3 systrar, som haft med våra barn och barnbarn. Sammanlagt blev vi 40 personer. Vi bodde i Annexet, Torpet och Vita huset. Deltagarna kom från olika platser, USA, Schweiz, Norge och förstås från Sverige såsom Stockholm, Jönköping, Falköping, Skövde och Vara. Det var så roligt att få träffa alla. Alla tyckte att vi var på fantastiskt ställe, det fann så mycket att göra, de mindre barnen fiskade krabbor, de litet större dök och badade. Vi hade ett helt underbart väder med sol och värme. Det fanns också studsmatta till barnens förtjusning, studsmattan användes mycket flitigt. Lördagens höjdpunkt var kvällens supe i Jonas verkstad, där det var iordningställt för fest. Den inhyrde kocken, hade gjort en enastående måltid för oss alla. En stor eloge till kocken! Vi bugar och tackar Annika och Jonas för en oförglömlig helg!
Jag har besökt Hällesdalens gård flera gånger både privat o med jobbet. Vi har bott i Annexet och det har passat oss perfekt då vi varit stora sällskap. Det finns ytor till samkväm både inne o ute. Gott om toaletter o duschar samt en stor bastu o en rejäl badtunna. Sovdelen är förlagd så att den ligger lite avskilt i huset vilket innebär att man inte blir störd av de som vill vara upp längre eller de som är morgonpigga. Förutom att huset är toppen så har jag alltid haft en bra kontakt med ägarna. De svarar snabbt på mail och är alltid tillgängliga under vistelsen om det skulle uppstå några frågor. Det känns lite som att komma hem när man kommer till Hällesdalen.
Den ultimata anläggningen för den stora släktträffen! Passar små barn, stora barn, vuxna, farmor, morfar, glada kusiner...... Årets händelse enligt barnbarnen. Vi samlas drygt 30 pers varje år och har lika roligt varje gång, oavsett väder, för det finns så mycket att göra för alla. Vårt smultronställe - nu har vi avslöjat det!
Vi tackar för ytterligare en härlig helg i Torpet med bastubad vid havet och bad i tunna. Helgen inleddes med korvgrillning i "nya" vindskyddet vilket gav en extra guldkant till helgen. Vi är åtta gubbar som fixar julbord varje år och för oss är torpet perfekt och en plats vi återkommer till med jämna mellanrum. Kan verkligen rekommendera Hällesdalens Gård
Tack Annika och Jonas för en fantastiskt trevlig nyårshelg hos er. Så mysigt att elda i kaminen och bad i den vedeldade tunnan. Vi återkommer gärna. Sällskapet Skogspromenaden
Vårt företag hade konferens på gården och alla 10 deltagarna var överens om att detta var den bästa vi har haft. Ett mycket trevligt bemötande från våra värdar och en oerhört mysig stuga gjorde sitt till. Rekommenderas om man vill team-builda och komma närmare varandra.
Det är den plats vi hellst av allt åker till på sommaren, badet, naturen och värdarna är underbara.
Fantastisk natur och havsmiljö men pricken över i är att uppleva alla detaljer som jag gissar kommer från ren snickarglädje och hantverksintresse.
Comment on this business

to add Hällesdalens Gård - Boende & Konferens map to your website;