facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälls Konditori

Address: Olaig. 17 A , Örebro 703 61, T, SE
Phone: +46 19 611 00 48
City: Örebro
Zip Code: 703 61



related searches: Hälls konditori örebro menu, Hälls konditori örebro photos, Hälls Konditori Örebro meny, Hälls konditori örebro reviews, Hälls Konditori öppettider, Hälls Stallbacken, Vasa konditori Örebro, Sveas Konditori Örebro
Reviews
Trevlig personal. Supergod hemmagjord glass tydligen italienskt recept. Gott kaffe. God krämbulle . Synd att ha trafik så nära men fint med slottet i bakgrunden.
Gott kaffe fina bakverk o jättetrevlig personal. Saknade dock lite trevlig skyltning i fönstren vid entrén, kan göras så fina o lockande, men så är jag ju gift med en ykesskadad dekoratör oxå.
Mysigt, gammaldags café med fina bakverk och fantastisk hemmagjord glass som man får i stora kulor. Gott om sittplatser både inne och ute.
Ett bra litet konditori med smaskiga bakverk och gott kaffe Trevlig personal.
Gammalt genuint konditori med mycket goda bakverk. Inredning skulle behöva putsas upp en del, men är ändå trevlig. Personalen är trevlig och hjälpsam.
Saknar den där ombonade hemma sköna miljön . Men okej bakelse och kaffe
En fin gammal konditori. Idag när jag gick in hade de tyvärr inga böner för att göra latte. Men hoppas kunna komma tillbaka och prova när det är möjligt. Bakelserna är goda och värda priset. Enda nackdelen är att de har under sommaren en uteservering men tyvärr är det byggarbetsplats där just nu. Samt så är det en bilväg där bilarna gärna kör. Annars ett bra fik som jag kommer komma tillbaka till och pröva igen
Mysigt fik nära slottet.
Absolut bästa glassen och deras bakelse rekommenderas verkligen.. super bra bemötande Mvh Daniella.
Trevlig personal. Gott kaffe. Riktigt goda och välgjorda klassiska och nyare bakverk. Mysig lokal i äldre stil. Perfekt ställe för den som vill fika någon annan stans än alla tråkiga kedjor. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Hälls Konditori map to your website;