facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsa från Tavlebords Honungsgård

Hälsa från Tavlebords Honungsgård

About

Webshopen med biprodukter! Honung, Propolis, Bipollen, Bidrottningsgelé och Bibröd. Kosttillskott, Hudvård. Svensk KRAV certifierad Ljunghonung.

Story

Hälsa Från Honungsgården är Tavlebords Honungsgårds webbutik och produktinformationssida. Vi säljer vår egen Honung, Apiterapeutiska kosttillskott och salvor från Medicata och hudvård och godis som innehåller honung och propolis.

Address: Tavlebord 124, 473 97 Henån
Phone: 46703100364
City: Henån
Zip Code: 473 97



related searches: Hälsa från tavlebords honungsgård age, Tavelgården, Äggost Orust, Bageri Orust, Bo i bikupa, Honungsboden, TEGNEBY GÅRD
Reviews
Väldigt mysigt och extremt bra covid 19 anpassat. Nummerlapp ,stora ytor utomhus. Kanske inte lika bra en regnig dag. Ok fika. Ångrar vi inte tog bizza de såg riktigt fina ut.
God mat och gott fika. Trevlig personal i mysig miljö. Finns dessutom god honung man kan köpa med hem.
Stor mysig uteservering. Stor sortering med honungsprodukter att köpa med sig. Bra system med nummerlapparna för att beställa kaffe o dyl för att undvika trängsel så här i coronatider.
Visst, gillar man honung så är detta absolut rätt ställe att åka till men i övrigt är det en klassisk sommarturistfälla som man inte har mycket att erbjuda, man stannar till för att man har vägarna förbi och inget annat att göra.
Lugnt och rogivande. Härligt att sitta i trädgården under träden i skuggan framåt kvällskvisten efter dagens utflykt
SÅ god solskenssallad och vegetarisk bizza! Och utmärkt service och trevlig personal!
Mysigt litet ställe, honungsbutiken hade ett stort utbud på honungsprodukter, de va väll mjöd som daknades annars hade dom nog allt. Kul med alla skyltar i butiken som berättade om alla möjliga fakta om honung, bin och deras inverkan i naturen. Lite svårt att hitta dit bara
Väldigt fin gård med god mat! Pizzorna rekommenderas varmt. Var förberedd på lång kö på sommaren.
Comment on this business

to add Hälsa från Tavlebords Honungsgård map to your website;