facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsinge Smådjursklinik

Address: Norrkämstaleden 16, 82731 Ljusdal
City: Ljusdal
Zip Code: 82731


Similar places near
Ljusdal Hälsinge smådjursklinik Ljusdal Hälsinge smådjursklinik 54 meter Lättillgängliga p-platser och trevlig personal. Bra utbud av tillbehör och mat till h...
Reviews
Verkar vettiga när man varit dit och är snälla mot hundarna. Får endast 4 stjärnor pga prissättningen av deras tjänster, som är i det dyrare laget.
Minst dubbelt så höga priser som kliniken i Delsbo. Dåligt bemötande från vissa. Skickar djur vidare till Sundsvall utan anledning.
Både jag och våran Ronja känner oss trygg med Hälsinge Smådjursklinik, vi har nu gått både för vaccinationer eller kloklippning i 7-8 år. Jag tror att om jag som husse känner mig lugn och trygg, då ger det samma signaler till våran Ronja. Man känner sig alltid välkommen, alltid vänligt bemötande, riktigt trevligt var gång vi är där. Väljer man Hälsinge Smådjursklinik så tror jag knappast att man att man inte skulle komma tillbaka, det är mycket kunnig personal och veterinärer ...
Vi var där med vår hund som fått klobrott och både vi och vår hund fick väldigt bra bemötande. Trygga och professionella! Fantastiska med min hund! Minus var att det var lite svårt att hitta dit
Som vanligt samma trevliga bemötande, Känns alltid tryggt att lämna sin pälskling där!
Bra bemötande, och väl omhändertagen av personalen
Fantastisk kvinnlig veterinär som verkligen engagerade sig, tog sig tid med min hund och informerade bra. Servisen vid telefonen innan besöket var också super proffsigt. Tack snälla för hjälpen!
Vi var dit för att avsluta ett liv på en kär familjemedlem. Och vad fint de hade ordnat i ett rum med levande ljus. Tack!!
Ett måste då hunden har ett ett efterlöp med flytningar. 30 min för urinprov och analys till en kostnad av 2800kr säger mig att denna fria prissättning hos veterinär är oansvarigt för oss djurägare.
Kan bara vara nöjd
Comment on this business

to add Hälsinge Smådjursklinik map to your website;