facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsoängen - Maries massage & friskvård

Hälsoängen - Maries massage & friskvård

About

Varmt välkommen att boka en avslappningsmassage i höst! �

Story

I en lantlig idyll mitt i Asarum kan du få hjälp med spända muskler, trötthet, stress och mycket annat. Massage verkar avslappnande, ger bättre blodcirkulation och immunförsvar och kan motverka trötthet. Den får dig att må bra helt enkelt. Så unna dig lite massage i vinter!

Priser och mer info hittar du på min hemsida www.halsoangen.se

Varmt välkommen!



"Du som har spänningar, värk eller bara vill Unna dig lite avkoppling för att kropp och själ ska komma ner i varv är varmt välkommen att boka en behandling!Jag som äger och driver Hälsoängen heter Marie Frejborn, är utbildad friskvårdsmassör, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare. Jag är verksam som terapeut hemma hos mig, på Best Western Spa i Karlshamn och som träningsinstruktör på Wellness."
Address: Ängsvägen 10B, 37452 Asarum, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0708417264
City: Asarum
Zip Code: 37452



related searches: Sense massage
Similar places near
Salong Solklar Salong Solklar 1 km Här kan du sola uv-fritt, få en härligt behandlande massage och handla Aloe Vera prod...
Parvatï Inre och Yttre Skönhet Parvatï Inre och Yttre Skönhet 2 km Som alltid lika nöjd! Kan varmt rekommenderas! Hon är bäst!
Reviews
Jag har fått en fantastisk hjälp mot migrän och smärtor i rygg och nacke. Här får man goda råd att förbättra sin hälsa och blir alltid väl bemött. Rekommenderar Hälsoängen varmt.
Mycket bra ställe
Comment on this business

to add Hälsoängen - Maries massage & friskvård map to your website;