facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsoborgen Grästorp

Hälsoborgen Grästorp

About

På Hälsoborgen är alla lika välkomna - gammal som ung, nybörjare eller van. Hos oss får du personlig service och hjälp att uppnå dina mål!

Story

Kom och träna på ett av Skaraborgs modernaste gym. Hos oss tränar du i nya kvalitetsmaskiner från Hoist och Precor. Träningsmaskiner och konditionsmaskinerna är framtagna för att hjälpa dig att träna rätt och säkert även om du inte tränat så mycket innan. Hoist's maskiner är framtagna tillsammans med fysiologer som jobbar inom den amerikanska marinkåren, och dom har utvecklat en serie som har ett helt unikt rörelsemönster. Precor är marknadsledande på cardio och har dom bästa maskinerna på marknaden. Det var dom som uppfann Crosstrainern en gång i världen. Vi har en rejäl friviktsavdelning med hantlar från 1kg till 60kg, skivstänger mm. Vi har en trevligt hörn för funktionell träning/stretch. Här finns TRX band och en box säck. Vill du få hjälp att komma längre i din träning så har vi en licensierad PT. Du kan få hjälp med kostupplägg. Vi erbjuder träning i grupp också, bl.a. Bodypump och BodyBalance(LesMills), samt spinning/cykel, styrkepass och vattengympa. Du kan även bada hos oss på badet vid Lunnevi idrottsanläggning, här håller vi även våra pass. Varmt välkommen att "Må bra I Grästorp". Maria och Stefan med personal.

Address: Storgatan 3, 467 35 Grästorp
Phone: 0703210451
City: Grästorp
Zip Code: 467 35



related searches:
Similar places near
Grästorps Gym & Fitness Grästorps Gym & Fitness 659 meter Dags att skaffa nytt gymkort hos Grästorps Gym & Fitness? Eller du kanske ska börja t...
Reviews
Bra gym med många möjligheter, redskap och maskiner samt kunnig personal så det lämpar sig för alla olika individer som känner för att träna på gym av olika anledningar. Rekommenderar gymmet varmt!
Otroligt bra gymutrustning o personal, gymmet är för alla åldersgrupper och bör besökas
Behagligt estetiskt. Vissa brister utrustningsmässigt. Smidigt och bra ordning.
tråkigt att man måste träna där
Trevlig, lugn. Passar mig!
Översatt av Google Top Gym älskar det Original Toppen Gym love it
Comment on this business

to add Hälsoborgen Grästorp map to your website;