facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsocenter Tidaholm

Hälsocenter Tidaholm

About

Hälsocenter är en komplett träningsanläggning. Vi erbjuder bl.a. grupp/styrketräning, easyline, personl.träning, kostrådgivning, massage/kiropraktik.

Address: Ulvestorpsgatan 3E, 522 32 Tidaholm
Phone: 0502-13350
City: Tidaholm
Zip Code: 522 32



related searches:
Similar places near
Next Level Gym Tidaholm Next Level Gym Tidaholm 67 meter Bästa gymmet med .
CrossFit Tidaholm CrossFit Tidaholm 969 meter Jättefin box med supertrevlig personal och övriga som tränar där. Rekommenderar stark...
Nya Energy Express Nya Energy Express 997 meter
Fitcamp Tidaholm Fitcamp Tidaholm 1 km Vill du få en mer aktiv livsstil?Få mer energi? Veta hur du kan nå dina mål? Forma o...
Reviews
Ett gym som bryr sig om sin medlemmar. Känner sig alltid välkommen, och har en bra corona strategi vilket är ett plus.Har särskilda dagar för 70+och ute träningar TOPPEN.
Som konsult är det alltid roligt att uppmärksamma det som är bra. Hälsocenter är ett av många Gym som valt att arbeta tillsammans med oss. Jag delar sällan ut omdömen men nu vill jag göra ett undantag. Denna anläggning har den i särklass högsta procenten nöjda kunder. Vi verkar i många länder och vårt kundvårds-system har funnits sedan företaget grundades 1965. Jag känner inte till någon träningsanläggning som lyckas bättre! Självklart är det en kombination mellan system/processer, personlighet och engagemang. Jag vill gratulera "Bibban" till denna mycket speciella bragd och jag vill göra det i detta forum så att även medlemmar kan se, förstå och vara stolta över den anläggning som de valt. Stort grattis till alla Tidaholmsbor, ni har någonting unikt! Viking Bergström CMS Sweden
En trevlig och lugn stund vi ån Ätran med gott kaffe och bakverk. Ett mycket trevligt bemötande av tjejen i kassan som rekommenderade en jättegod paj.
Ett bra gym. Välutrustat, rent och bra och modern utrustning. Trevlig personal och en bra stämning på gymmet. Rekommenderas varmt.
Mycket rent och Coronanpassat. Bra valmöjlighet med tider för träning med gott om plats.
Trevlig anläggning och bra personal dom bryt sig om sina medlemmar .
Trevlig och glad personal, fräscha lokaler och massor av träningspass att deltaga i. Generösa öppettider som passar de flesta. Jag trivs.
Passar mig lite folk på de tider jag valt.. Trevligt
Härlig personal, alla är trevliga och det finns en stor variation av maskiner och redskap
Ngt trångt. Dåligt med AC blir för varmt. Bra personal.
Comment on this business

to add Hälsocenter Tidaholm map to your website;