facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsocentralen

Address: Västra Långgatan 46, 577 30 Hultsfred
Phone: 0495-155 02
City: Hultsfred
Zip Code: 577 30



related searches: Hälsocentralen Gävle, Vårdcentral Sundsvall Centrum, Boka vaccin Sundsvall, Vårdcentralen Sundsvall, Vårdcentral Timrå, Västernorrland, MittVaccin, Hur lång tid efter vaccination kan man få biverkningar
Similar places near
Apoteket AB Hultsfred Apoteket AB Hultsfred 7 meter Kränkande särbehandling från personal.
Muskel Test & Rep Muskel Test & Rep 352 meter Jag har en hel del att erbjuda: Klassisk,Terapeutisk,Idrotts,Andnings,Fibromyalgeri M...
Reviews
Redan när jag ringde för mitt problem hördes i rösten av personalen att jag är ett problem som de inte ville ta hand om, vilket visades mer när jag ringde dagen efter för en tid. När jag äntligen fick min tid o fick vänta hela veckan för terminen för att det saknas personal o akuttider ges ut som priser i ”the hunger games” så bäst att du kämpar för det. Äntligen fick jag komma ditt för min tid för att träffa på folk som verka inte intresserad av mina problem men att bli av med mig. Jag fick förklara flera gånger mitt problem o fick inte den hjälpen jag hade behövt. Personalen försöker ge mina problem vidare till sjukgymnasten som gör sitt bästa. Men läkaren visste inte vilka medikamenter jag hade även dock dessa information skulle finnas i deras dokument, vilken borde ingå i deras arbetsuppgifter, men det fixade jag då jag fick leta upp namnarna. Sen fick jag gå utan att få hjälp men med nia tabletter som jag ska käka varje dag… det är inte den hjälpen jag hade hoppats för eller rådgivning. 1/5 då jag inte fick ge mindre betyg.
Wow, vet inte vart de hittar alla nya ”läkare” hela tiden, verkar inte krävas så mycket för att få bära en ”läkar”-bricka. Pinsamt! Tar en inte på allvar och är allmänt otrevliga! Obs, endast läkarna, sjuksköterskorna är fantastiska.
Dålig mottagning o en bara en läkare finns på platsen. Oavsett var du har ont i så är du tvungen att träffa samma läkare igen o igen. O oftast är man tvungen att åka i andra vårdcentraler i närheten liksom Vimmerby vårdcentralen. Dålig tidsbokning!
Ingen hjälp, Min fru var där, imorgon ingen tid. Hon ska åka till vimmerby när hon känna sig inte bättre. Blod i Urin och smärta. Bättre man åka direkt till en annan vårdcentral.
Pinsamt dåligt! Otrevlig personal som gör allt för att inte ta ansvar för något. Sämsta "hälsocentralen" jag någonsin satt min fot i.
Kan inte ens få en tid, har haft magsmärtor en längre period och ringt men aldrig fått en tid
Fick kanonbra bemötande av läkaren som snabbt kunde ställa diagnos.
Översatt av Google Jag kunde övertyga mig själv om hur bra behandlingen av sekundära läkande sår är. Väldigt professionellt !!! Mycket vänliga och ambitiösa proffs. Fortsätt så. Original Ich konnte mich überzeugen wie gut die Behandlung von sekundär heilenden Wunden ist. Sehr professionell !!! Sehr freundliche und ambitionierte Fachkräfte. Weiter so.
Översatt av Google Super trevlig personal som pratar engelska och lite tyska. Jag kände mig väldigt väl omhändertagen Original Super freundliche MitarbeiterInnen, die englisch und ein wenig deutsch sprechen. Ich fühlte mich sehr gut aufgehoben
Comment on this business

to add Hälsocentralen map to your website;