facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsohaket

Hälsohaket

About

HÄLSOHAKET/Ahlafors gym

Vi erbjuder massagebehandlingar, pt-träning, pt-yoga, hälsorådgivning mm

Öppet efter tidsbokning

Skicka gärna PM

Välkommen Stella och Loella




"Välkommen till Hälsohaket! En samlingsplats för hälsa, gemenskap och träningsgjädje i hjärtat av Alafors. Vi ser till hela människan och erbjuder kurser, behandlingar och skräddarsydda lösningar till nybörjare, elitidrottare och alla däremellan."
Address: Fabriksvägen 2, 44950 Alafors, Västra Götalands Län, Sweden
City: Alafors
Zip Code: 44950


Reviews
Nöjd kund sedan flera år. Stella och Loella besitter en otrolig kompetens inom sina respektive områden och de är väldigt måna om sina klienter. Jag har alltid känt mig välkommen och som en uppskattad deltagare oavsett hur ofta eller sällan jag har tränat. Utöver gruppträningen har jag även testat massage oljemassagen = min favorit och personlig träning och några olika event. Har alltid varit väldigt nöjd!
Jag har fullständigt förälskat mig i denna vackra fabriksmiljö där en mytomspunnen industrihistoria gör sig påmind vid varje krön. Det charmiga gymmet bidrar sannerligen till platsens unika karaktär. Som grädde på moset ser Loella och Stella från Hälsohaket till att platsen fylls med liv och värme. Som en mycket nöjd kund sedan flera år tillbaka kan jag garantera ett personligt bemötande du aldrig erfarit tidigare. Jag ger mina allra varmaste rekommendationer.
Bootcamp och fredagsfys istället för fredagsmys pass med PT Stella, alltid lika roligt och positiv träning och härliga Stella som peppar uppmuntrar och utmanar. Underbara yogapass och härlig ayurvedisk massage hos finaste Loella. Är en lyx att att ha hälsohaket här i Alafors både för kropp och själ. Rekommenderar varmt
Så nöjd på alla sätt och vis! Hälsohaket präglas av värme, professionalitet och engagemang.
Comment on this business

to add Hälsohaket map to your website;