facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsohuset I Karlskrona

"Vi behandlar med kärlek"
Address: 371 34 Karlskrona
Phone: 0455-35 55 00
City: Karlskrona
Zip Code: 371 34



related searches: Hälsohuset Vedeby
Similar places near
Kungsmarkens Vårdcentral Kungsmarkens Vårdcentral 4 km Man blir hänvisad att själv kontakta läkaren via Mail som inte stämmer kontaktat dem...
Reviews
Efter samtal med hjärtmottagningen uppmanades jag att skaffa remiss för återbesök. Läkaren på vc i Vedeby vägrade kontakta lasarettet för konsultation ,vilket är normal rutin. Hon insisterade på att mina besvär berodde på depression pga sorg och astma!?? Jag protesterade men ignorerades. Efter astmakontroll skulle hon återkomma , vilket hon ännu inte gjort efter 1,5 månader! Har nu fått tid till hjärtmottagningen efter min berättelse. Hur kan en läkare bortse från hjärtbesvär!??? Är hon läkare eller ???
Verkar ha lyssnat på patienternas klagomål om att det var svårt att få tag på någon. Jättebra att man nu kan bli uppringd och trevlig personal. Vi kunde inte svara när min mamma hade telefon tid och dem försökte igjen senare under dagen.
Dåligt bemötande av läkare som inte kunde hantera ett barn. Mycket besviken och har efter att varit trogen kund i många år bytt direkt efter dåligt bemötande kring min 4 åring..
Extrema väntetider, svårt att få tid även när man lyckas komma fram så meddelar dom att de inte finns tider. Även när man lämnar blodprover så tar de ibland över en timme innan man få komma in. När man väl får en tid får man ett bra bemötande och läkare följer upp även efter.
Tvärkassa. De försöker hänvisa en till psykolog och sjukgymnast istället för att ens få träffa läkare. Kommer byta omgående.
Ni svarar inte alls när man ringer. Ska man behöva komma in till er för att boka tid? Särskilt nu under pandemi! Hur tänker ni egentligen. Bara ni kan gå från 5 stjärna till 0. Tackar för mig och aldrig mer hälsohuset!
Alltid lika trevliga och vänliga när man kommer ditt. Både läkare ock sköterskor ock dom som sitter i receptionen. Göran
Tack för att jag fick tid samma dag jag ringde då jag fått 8x8cm stort rött utslag/fläck med värmeökning cirka 11 dagar efter corona vaccin som fortsatt växer. Sjuksköterskan tog en titt och gick till doktor för att få konsultation, kom tillbaka och det hade då konstaterats att det inte var någon fara... Doktorn satt 50 meter i från rummet men ville inte komma och titta själv. Hur kan man konstatera att det inte är någon fara när man inte ens tittar på patienten själv och bedöma med egna ögon ?? Sista gången jag satte min fot på hälsohuset...
Vad har hänt med Hälsohuset i Karlskrona ???? Vi listade oss där när det öppnade och har varit nöjda. Nu är det en enorm nonchalans när man ringer o försöker få hjälp. Ärendet som är enkelt bollas mellan olika personer. Och personen som det överlämnas till hör inte ens av sig. Om ni vill ha era patienter kvar behövs skärpning !!!!!!
Stor ovilja att vara tillmötesgående mot sina patienter, man märker verkligen under samtal hur dem försöker undvik att träffa patienten, men kammar gärna hem avgift av landstinget för inskriven patient hos dem.. Upprepade tillfällen har det resulterat att behöva uppsöka jourcentral för hjälp!
Comment on this business

to add Hälsohuset I Karlskrona map to your website;