facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsoinvestering

About

Hälsa

Story

Vad vet du om Aloe Vera?

Aloe Vera plantan kallas ibland för mirakelplantan, naturens läkare och brännplantan. Aloe Vera liknar en kaktus men är släkt med lilja, tulpan, sparris och vitlök. Den trivs bäst i torrt och varmt klimat. Växten är urgammal, mer än 4000 år och det finns över 250 Aloe sorter. Den mest kraftfulla heter Aloe Barbadensis Miller och det är den vi har i våra produkter.

Jag är övertygad om att alla behöver dricka Aloe Vera. Det hänger ihop med hur vi lever. Stress dränerar vår kropp på näring. Idag äter vi dessutom mer färdigmat som innehåller mindre näring men mer konserveringsmedel och transfetter. Grödorna vi äter innehåller mindre näring och mer besprutning. Näringsexperterna säger att vi behöver äta 7 till 9 portioner grönsaker eller frukt om dagen för att få i oss den näring som kroppen behöver. Detta på grund av att grödorna stressodlas, besprutas och skördas omogna.

Hur kan då Aloe Vera hjälpa dig till en bättre hälsa?

Aloe Vera innehåller ett milt tvålämne som heter saponiner och som skonsamt löser upp plack och slagg i din tarm. Det tar allt mellan 2 veckor och ända upp till ett år att skapa balans. I Aloe Veran finns dessutom 75 kända ämnen som din kropp behöver varje dag för att må bra.
• Aloe Vera får slemhinnan i magen att fungera optimalt.
• Aloe Vera bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier i magen.
• Aloe Vera ökar upptaget av vitaminer och antioxidanter.
Aloe Vera normaliserar pH-värdet och motverkar en för sur miljö.
Aloe Vera är troligen världens nyttigaste grönsak med ett eget reningsverk. Du blir inte bara vad du äter utan vad din tarm också kan ta upp.

Vad händer i vår kropp när vi får i oss för lite näring?

Till en börja kommer du inte att märka så mycket, men så småningom kommer kroppen i obalans, blir svagare och mer utsatt. Vad du stoppar i dig idag påverkar dig i framtiden. Vill du veta hur du och din familj på ett enkelt sätt kan investera i en bättre hälsa? Se det som att du sparar och fyller på ditt hälsokonto. Satsa på friskvård och drick vår färskpressade kvalitets-Aloe Vera dagligen i förebyggande syfte. 30-50 ml om dagen = 15 kr per dag (rekommenderad dos, man kan inte överdosera Aloe Vera.)

Varför är då Forevers Aloe Vera det bästa valet?

Vi är världsledande.
Våra produkter är certifierade.
Vår Aloe Vera är ekologiskt odlad.
Vi använder dessutom växelbruk.
Vår Aloe Vera är kallpressad färsk och kallstabiliserad vilket innebär att vi använder endast bär, frukt, alger och majs för att konservera vår Aloe Vera Gel.

VI GER DIG ETT ENKELT VAL FÖR ETT SUNDARE LIV
Drick Forevers Aloe Vera varje dag i förebyggande syfte.
Vi erbjuder 90 dagars nöjd kundgaranti.
I och med ditt val att dricka Aloe Vera har du tagit ett steg till ett friskare liv!

Address:
Phone: 0735447527
City: Vingåker


Reviews
Snabbt och smidigt vid bodpod-mätning!
Proffsigt, snabbt, effektivt
För fett mätning, kanon!
Trevlig kunnig personal. Rakt på sak!!
Comment on this business

to add Hälsoinvestering map to your website;