facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsokällan Crea Diem

Hälsokällan Crea Diem

About

Här finns 25-års erfarenhet av hälsa & friskvård:
Qi terapi-nålfri ljusakupunktur, massage, AromaTouch/aromaterapi, stresshantering, näringstillskott mm.

Story

Massage - svensk klassisk som varvas med tryckteknik eller vibrationsmassage. Mjuk SPA, medium, hård, 15 - 120 min. Anpassad efter klientens behov.
Alpha-Stim - för smärtlindring.
Zonterapi - fötter.
Medveten Andning.

Föredrag om andning, naturlig hudvård/örter mm.

Kosttillskott från Derivata Medicus, Herba Plus mfl.

Naturlig Isländsk hudvård med återköpsgaranti!

Du kan boka in SPA - prova-på kvällar/dagar.

Jag samarbetar v.b. med naturläkare och andra terapeuter.

Friskvårdskuponger kan du använda här.



"För lugn och ro under Din tid hos oss samt för ökad kundtrygghet tar vi endast emot förbokade besök!Behandling, inköp, studiebesök etc ska alltså bokas via Bokadirekt!Tack för din förståelse!Finner du ingen tid som passar eller söker återbudstid: sms:a namn och ärende till 0731-812181. Vi återkommer till dig så snart vi kan.Vi är ett litet företag i nyrenoverad, trevlig lokal och ger gärna kunden ett vänligt, varmt och omtänksamt bemötande.Vi erbjuder bla massage, aromaterapi AromaTouch, LED/IR ljusbehandling, smärtlindring, nålfri akupunktur, zonterapi, livsstilsprogram, eteriska oljor, naturliga liniment, näringstillskott och ekologisk kropps- & hudvård.Välkommen!"
Address: Linnégatan 2 (Salong Klippet), 53330 Götene
Phone: 0731812181
City: Götene
Zip Code: 53330



related searches: Bokadirekt Hälsokällan
Similar places near
ERM - en riktig massör - Götene/Lidköping/Skövde ERM - en riktig massör - Götene/Lidköping/Sk... 369 meter Skön massage, kommer fortsätta komma. Kroppen mår bra av det...
NjutoBo, Taktil massage i Hällekis NjutoBo, Taktil massage i Hällekis 12 km Taktil massage innebär att man mjukt o följsamt masserar kroppen m olja. Vid beröring...
Reviews
Ger mycket bra behandlingar, och förklarar väldigt bra och ett fint bemötande. Tack för dessa gångerna.
Vill varmt rekommendera ett besök hos Lise-Lotte på Hälsokällan Crea Diem. Hon gör ett toppen jobb o känner verkligen in vad som behövs, hon lyssnar och har många kloka tankar o ideer, så tacksam för alla massagebehandlingar hittills, det kommer bli fler! Lokalen i sig är fantastiskt härlig o vara i den känns både lugnande och läkande.
Väldigt duktig massör, det känns när hon masserar att hon vet vad hon gör. Jag har också provat IR-behandling som gav smärtlindring när jag hade för ont för massage, mycket nöjd även med det. Lise-Lotts kunskaper och skicklighet är ovanligt gedigna. Utöver att jag är mycket, mycket nöjd med behandlingarna så är både lokalen och massören själv trevliga. Rekommenderas varmt!
Vid mitt senaste hos Hälsokällan hade jag bokat en Klassisk Massage och den behandlingen var så skön som jag hade förväntat mig innan. Jag ville få bort stelheten och spänningarna i kroppen och det var något som jag kände direkt efteråt hade gjort skillnad tack vare Lise-Lotts effektiva behandling. Hon fick mig att känna mig väl omhändertagen och jag kände att jag var i trygga händer för Lise-Lott fick mig att slappna av i hela kroppen tack vare sitt mjuka och harmoniska sätt. Hon bearbetade hela kroppen och det gjorde gott när hon träffade de ömma och spända punkterna som tack vare att Lise-Lott tryckte på rätt ställe fick de spända musklerna att mjukas upp. Så jag är helnöjd med behandlingen och kan verkligen rekommendera ett besök hos Lise-Lott om du vill få kroppen att må bra.
Lise-Lott är en fantastisk terapeut som har ett klokt helhetstänk när det gäller hälsa. Jag är speciellt förtjust i Qi-terapin som verkligen balanserar kroppen och ger ny kraft och energi. Aroma-terapin är också ljuvligt skön och stärker kroppen samtidigt som man slappnar av totalt och kan släppa taget om all stress man samlat på sig! Tack Lise-Lott för att du finns!
Jättenöjd. Onda axlar och stel nacke som redan efter första besöket blev positiv skillnad. Tog terapeutisk massage. Fint, fräscht ställe, trevlig personal med gott bemötande och bra service och som vet vad dom gör. Rekomenderar!
Har varit och fått massage hos underbara Lise-Lott. Så himla skönt, känner mig som en ny människa. Absolut något jag rekommenderar. Hon är väldigt trevlig och jätteduktg!!
Går hos Lise-lott på qi-flow, istället för nålar används små silver o guldkulor, de sätts på huden. Lise-lott är en lugn o trygg terapeut och hon ser till att jag mår så bra som går. Rekommenderar henne varmt. Majken
Lise-lott är väldigt duktig. Proffsig i allt hon gör. Går in på djupet så att säga och kan många olika tekniker. Hon tig hand om min rygg på ett mycket bra sätt. Allt i en mysig, varm och fräsch miljö. Tack!
Comment on this business

to add Hälsokällan Crea Diem map to your website;