facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsokraft Farsta Centrum

Hälsokraft Farsta Centrum

About

Egenvård från naturen!

Story

Butikskedjan Hälsokraft bildades 1993. Det blev snabbt en intressant kedja för många hälsokostbutiker runt om i landet. För närvarande har vi ett sjuttiotal medlemsbutiker från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Med hjälp av de starkaste varumärkena inom egenvård/hälsovård och en rikstäckande butikskedja med välutbildad personal, kan Hälsokraft erbjuda sina kunder enhetlig och sakkunnig produktinformation samt på ett förtroendeingivande sätt erbjuda konsumenterna kvalitetskontrollerade produkter till rätt pris.

Vår kedje-logotype – med hjärtat i mitten – återspeglar:

• Hög kvalitet vid val av leverantörer och produkter.
• Hög kunskap om de produkter vi säljer
• Ett professionellt och trevligt bemötande i butik
• Konkurrenskraftig prissättning

Vi vill att vår logotype alltid ska förknippas med kvalitet, förtroende och framgång.



"Hjärtligt välkommen till Hälsokraft Farsta: en riktig hälsokostbutik med hjärtat på rätt ställe! Hälsokraft startades 1993 och är idag en kedja bestående av ett 60-tal butiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Hälsokraft ägs och drivs av sina handlare. Av handlare för handlare är ord som genomsyrar kedjans dagliga arbete. Vi är nämligen övertygade om att det inte finns någon starkare kraft än den hos den egna entreprenören, eldsjälen och handlaren som är dedikerad att erbjuda sina kunder kunskap, kvalitet och omtanke för att hjälpa dem till en bättre hälsa. Varje dag arbetar vi för att du som kund ska känna att vi är den bästa hälsokostkedjan i både hjärta och hjärna."
Address: Farstaplan 25, 123 47 Farsta
Phone: 08-604 00 91
City: Farsta
Zip Code: 123 47


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Farsta Centrum info, XXL Farsta Centrum, Farsta Centrum butiker, Life farsta, Lyko Farsta Centrum, Pop up store Farsta centrum, Lampaffär Farsta centrum, Farsta Centrum butiker öppettider
Similar places near
X-Dream nagelbar X-Dream nagelbar 101 meter Bästa stället
Itrim Itrim 148 meter Fint upplägg med cirkelträningen. Fräsch lokal o trevlig personal. Känns helt ok.
Raw Concept Store Raw Concept Store 183 meter Bra sortiment med bra ingredienser till rätt pria och personal med stor kunskap.
AB Jessys Assistans AB Jessys Assistans 198 meter Bästa och trevligaste hjälpen jag har fått!!
U-Zone Farsta U-Zone Farsta 361 meter Sämsta salong , hade utfört en tandblekning hos dem och visade ingen resultat, när ja...
Stödstrumpor.se Stödstrumpor.se 505 meter
Beautilicious.se Beautilicious.se 572 meter Bästa salongen i stan! Brett utbud av tjänster, helt underbar personal och hög kvalit...
Earth to the Moon Earth to the Moon 2 km Inca Shamanic Energymedicine
Reviews
Hälsokraft bjuder inte ens på minsta lilla förvåning eller överaskning här får du verkligen exakt just det du förväntar. Här erbjuds diverse olikartade lösningar på hur vi besökare ska betala riktigt dyrt för produkter som vi i många fall inte har en aning om hur dessa undergörande produkter fungerar. Information om social distansering covid 19 kunde vara större och tydligare men var helt okey.
Jag gick in dit för att köpa Molkosan och Dr Organic schampo. Det är inte kul när människan bakom disken inte kan datasystemet. Jag använder jämt kort, jag gillar inte att ha kontanter. Men först så fungerade inte dosan för mitt betalningskort även fast jag några sekunder tidigare hade handlat på Coop Konsum. Sedan visste hon inte hur man använder Swish då jag fick flera gånger tala om att jag inte vill använda kontanter. Jag frågade är kortläsare uppkopplad till internet? För annars fungerar inte något? Ja allt ser ut som det ska. Jag kan tro att hon inte visste hur det ska se ut då hon inte ens gav ett Swish nummer till mig, utan hon angav deras ordinarie telefonnummer. Varför ringde hon inte hennes chef? Då hade problemet varit löst. Jag fick lov till att gå, då jag skulle med bussen. Jag vet aldrig när jag är i Farsta, då jag har funktionsvariation. Jag kan inte bara komma om några timmar senare då jag inte vet om jag har värk eller inte som påverkar mig. Dessutom så hade hon inget trevligt bemötande när jag ifrågasatte henne.
Så otroligt dåligt bemötande av kunder. Sista gången jag går hit.
Super trevlig personal och bra utbud
Kunniga och säljer kolloidalt silver vilket Life är rädda att göra.
Kunnig och trevlig personal.
Comment on this business

Directions to Hälsokraft Farsta Centrum with public transportation


Farsta centrum 70 meters
184
185H
185V
Farsta T-bana 80 meters
Farsta centrum 90 meters
165
167
184
185H
185V
18B
828
830
831
833
Farsta 100 meters
18
Farsta centrum 100 meters
165
167
181
18B
193
828
830
831
833

to add Hälsokraft Farsta Centrum map to your website;