facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsokraft

Hälsokraft

About

Välkommen till din Hälsokraftbutik i Sjöbo. Hos oss finns ett brett utbud av växtbaserade läkemedel, kosttillskott, naturkosmetik och fotriktiga skor.

Story

Hälsobrunnen i Sjöbo gick i slutet av sommaren 2013 med i kedjan Hälsokraft som bildades 1993 samtidigt gjordes ett ägarbyte av butiken.

I butiken möter ni Lina, Eva, Carolina eller Cecilia. Vi finns till hands för att hjälpa Er finna det bästa för Er hälsa.
Vi har det mesta för att må bra, vara frisk och vacker!
Hos oss finner ni ett brett utbud av kosttillskott, växtbaserade läkemedel, sporttillskott och naturkosmetik men även ekologiska matvaror, lokalt producerade örter, kryddor och choklad.
I butiken finner ni även fotriktiga skor, hjälpmedel, kuddar och madrasser.

En dag i veckan är vår hudterapeut Jane i butiken och hjälper er som önskar hudanalyser, ansiktsbehandlingar och massage.

Vår kedjelogotyp återspeglar Trygghet Kvalité & omtanke och vårt mål är att inspirera er till att leva så hälsosamt som möjligt och återkomma med ett leende på läpparna.

Välkomna!



"Hjärtligt välkommen till Hälsokraft Sjöbo: en riktig hälsokostbutik med hjärtat på rätt ställe! Hälsokraft startades 1993 och är idag en kedja bestående av ett 60-tal butiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Hälsokraft ägs och drivs av sina handlare. Av handlare för handlare är ord som genomsyrar kedjans dagliga arbete. Vi är nämligen övertygade om att det inte finns någon starkare kraft än den hos den egna entreprenören, eldsjälen och handlaren som är dedikerad att erbjuda sina kunder kunskap, kvalitet och omtanke för att hjälpa dem till en bättre hälsa. Varje dag arbetar vi för att du som kund ska känna att vi är den bästa hälsokostkedjan i både hjärta och hjärna."
Address: Västergatan 2C, 275 30 Sjöbo (commune)
Phone: 0416-51 13 80
City: Sjöbo
Zip Code: 275 30


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Hälsokosten, Naturprodukter, Greatlife se, Topformula, Life kosttillskott
Similar places near
Jinda Thaimassage i Sjöbo Skåne Jinda Thaimassage i Sjöbo Skåne 141 meter Underbar upplevelse, hon är duktig
Sjöbo Laserklinik Sjöbo Laserklinik 705 meter Medicinsk Laser mot akuta/kroniska smärtor och inflammationer.
Comment on this business

to add Hälsokraft map to your website;