facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsopedagog Häst & Människa

Hälsopedagog Häst & Människa

About

Friskvård för häst och människa i form av lektioner (distansritt, horsemanship, mental träning m.m), föreläsningar, rådgivning, rehab och mer därtill.

Story

Jag som driver Hälsopedagog Häst & Människa heter Josefin Blom Lugn. Jag är i grunden utbildad hälsopedagog efter en 2-årig yrkesutbildning.

Jag har sedan länge varit intresserad av att arbeta med människor och har funnit att rollen som pedagog/vägledare passar mig bra. Som hälsopedagog har jag ett hälsofrämjande synsätt; jag väljer att se de resurser en människa har istället för att se det som "saknas". Mitt arbete som hälsopedagog är för mig mycket inspirerande och motiverande - att stötta människor till att genomföra en förändring eller uppnå ett mål är någonting som jag brinner för!

Jag har en lång bakgrund inom ridsporten och ägnar större delen av min tid till att hålla på med hästar. I och med mitt gedigna hästintresse har jag valt att lägga mitt huvudsakliga fokus på människor verksamma inom hästvärlden, men jag erbjuder i viss utsträckning även tjänster för företag och privatpersoner.

Läs mer om mig och min utbildning här: http://halsopedagog.se/om%20företaget.html

Address: Storbolsvägen, 76296 Rånäs
Phone: 0722510880
City: Rånäs
Zip Code: 76296


Reviews
Väldigt trevligt. Otroligt snälla hästar. Perfekt för en nybörjare inom ridning
Välutbildad och mycket trevligt, speciella och utbildade hästar
Bästa stället någonsin
Comment on this business

to add Hälsopedagog Häst & Människa map to your website;