facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsoträdgården i Kristianstad

Hälsoträdgården i Kristianstad

About

En levande, social trädgård där människorna och djuren är lika viktiga som växterna. En medveten mötesplats över kultur-, behovs- och generationsgränser.

Story

Hälsoträdgården består idag av en rullstolsanpassad köksträdgård med upphöjda bäddar, barnens trädgård och frilandet. Här finns även en rosenträdgård med över hundra sorters rosor, en fjärilsträdgård, bikupor, ett orangeri och ett växthus.

Vi finns även på instragram: halsotradgarden

Address: Tivolibadsgatan, Kristianstad
Phone: 044135000
City: Kristianstad


Similar places near
Ovesholms Gods Ovesholms Gods 10 km Härligt med ett så avskalat arrangemang, där gitarrist och sång får glänsa, återkomme...
Kjugekull Kjugekull 13 km Solväggen på tjugekull, top class klättring.
Reviews
Underbart.. Rosor är skönhet, själ och kärlek. Det finns inget vackrare än att sitta på denna plats
Tidigare en fantastisk plats som senaste åren gått ner sig rejält. Mest ett tillhåll för folk utan något att hitta på. Spaljéerna med rosenbönor har inte synts till på två år. Allt ätbart plockas bort innan det hunnit mogna av mindre nogräknade.
Nämen du! Det var en redigt fin trädgård. Bina såg ut att trivas och det gjorde även jag.
Mysig trädgård att promenera i och upptäcka olika buskar och växter. Provsmaka lite bär som hallon och vinbär. Lekplats: Finns fin lekplats bredvid. Med olika spännande aktiviteter bla vattenlek. Picknickområde: Finns fina utrymmen att fika på.
Mysigt! Mycket fint att titta på och mycket djurliv.
En oas att sträva i och varva ner och nära till Naturum med fina rundor Klart värd ett besök
En lugn och inspirerande plats!
Hälsoträdgården i Kristianstad är till för alla människor och den är en liten juvel för staden. Platsen är välbesökt utan att inkräkta på den rofulla stämningen. Det finns höns, en kiosk för barnen att leka i, vattenspel, ett orangeri att ta skydd i och underbara planteringar. Det märks att den som planerat Hälsoträdgården tänkt på tillgängligheten både fysiskt och geografiskt. Passa på att besöka Naturrum vattenriket när du ändå är i närheten.
Det är inte första gången jag besöker Hälsoträdgården, men alltid infinner sig samma frid och ro. Det är också ett fantastiskt lugn att koppla av en stund i Orangeriet. Även små saker att tacka vår kommun för. Lite utökade öppettider kanske ger fem stjärnor.
Mysigt och vacker trädgård! Finns grönområden, lekplats, promenadstråk längs ån, utöver den vackra lugnande trädgården!
Comment on this business

to add Hälsoträdgården i Kristianstad map to your website;