facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Härryda HK

About

Härryda Handbollsklubb

Story

Lagen spelar i Göteborgsserien med säsongstart i slutet av september och avslutning i början av april samt uppehåll över jul- och nyårshelgerna. De olika lagen brukar tillsammans med sina ledare komma överens om vilka cuper man vill delta i. Hittills har HHK haft lag med i bl a Aranäs Open, Junicupen, Partille Cup, Potatiscupen, Irsta Blixten, Tygrikesnatta, Mölndalscupen och Järnvägen Cup. Klubben har under året som gått även deltagit i cuper bl a i Tjeckien, Tyskland, Danmark och Norge. Flera av HHK´s lag spelar även i Göteborgs-Mästerskapen.

Vid sidan av planen finns alla ledare/föräldrar som helhjärtat ställer upp med coachning och träning. HHK erbjuder ledarna fortbildning på olika sätt. Ledarutbildning, domarutbildning, föreläsning av sjukgymnast, utbildning i tejpning etc samt erbjudande om studiecirklar mm är en del som hittills förekommit. Vi har ett samarbete med SISU – idrottens fortbildare – och det kommer hela tiden nytt material.

Utanför planen finns alla engagerade föräldrar som ställer upp med transporter till och från matcher och cuper, bildar hejarklack, hjälps åt som lagföräldrar och jobbar i samband med matcharrangemang och säljer lotter och godis, sköter resultattavlan mm .

HHK´s styrelse består av ideellt arbetande föräldrar. Styrelsen sammanträder 1 gång per månad och går igenom aktuella ärenden och behandlar de skrivelser och förslag som inkommer. Därutöver arbetar styrelsemedlemmarna med bl a matchläggning, planering av matcharrangemang, rekrytering av sponsorer, bokföring, ledarträffar, medlemsregister samt övrig administration. Nytt för i år är att antalet styrelsemedlemmar är färre och vissa uppgifter sköts utanför styrelsen, t ex inköp och vissa punktinsatser vid Föreningsdagen etc. I början av säsongen varje år har vi årsmöte dit alla medlemmar är välkomna.

Klubbens ekonomi är god. HHK har som målsättning att inte vara beroende av t ex BingoLotto. Vi hoppas att även fortsättningsvis få extra tillskott genom sponsorer. Vi har bidrag från bingoverksamhet i Göteborg.

Matchdräkt
Tröjor är kornblå, byxorna ska vara svarta och strumporna vita. Klubben står för matchtröja och spelaren för kortbyxor och strumpor.

Address:
Phone: 031-91 80 01
City: Landvetter



related searches: Härryda hk age, Härryda handboll kläder, Handboll Väst
Similar places near
Landvetter Ryttarsällskap Landvetter Ryttarsällskap 4 km Trevligt ställe!
Special Needs Judo Landvetter Special Needs Judo Landvetter 5 km En sida för dig som tränar, eller är intresserad av judo för funktionshindrade i Land...
Härryda Hockey Club Härryda Hockey Club 6 km Härryda Hockey Club bildades 1986. Föreningens ledord är Mod, Passion, Glädje och Gem...
Landvetter Wings Juniorallsvenskan Dam Landvetter Wings Juniorallsvenskan Dam 6 km Informationssida för Landvetter Wings juniorallsvenskan innebandylag - DJ17 JAS
Göteborgs Vattenskidklubb Göteborgs Vattenskidklubb 10 km Rakt igenom SKITROLIGT. Vi var här på en svensexa och fick grym support från de på pl...
Comment on this business

to add Härryda HK map to your website;