facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Härryda Karlsson

Härryda Karlsson

About

Närproducerat sedan 1918.
Allt kött i vår produktion är svenskt, och föds upp och slaktas i närområdet. Våra rökta produkter röker vi på traditionellt sätt med rök från alspån, för att få fram den äkta och fina röksmaken.

Story

Närproducerat

Address: Industrivägen 4b, 438 92 Härryda
Phone: 030131525
City: Härryda
Zip Code: 438 92



related searches: härryda karlssons falukorv, brasilia korv, härryda karlsson chorizo, härryda karlsson recept, härryda karlsson göteborgare, härryda karlsson alla bolag, härryda karlsson lediga jobb, kött härryda
Similar places near
Härryda Karlsson Härryda Karlsson 0 meter Var på korvfestivalen idag! Era korvar var de godaste jag någonsin har ätit, framföra...
Reviews
Så besviken på deras korvar sen dom började blanda i kyckling. Innan dess en av Sveriges absolut bästa korvar men efter smakar inte likadant o en annan konsistens. Köper ingen mer korv från Härryda Carlsson så länge kycklingköttet är kvar.
Om man gillar smakrik korv av perfektion så är det här ett givet val, favoriten just nu är Acapulco, så jädrans bra! Sluta köpa Dennis korven och unna er riktig korv istället!
Köpte korven Cabanossy från Härryda Karlsson, verkligen inget vidare. Korven innehöll mer brosk än kött.
Jättegod korv som är nyttig .Nöt/kyckling naturell så god.
Lammkorven är den godaste korven jag ätit från butik; perfekt kryddad, och hög kötthalt
Inte den bästa ölkorven. Köpte deras Ölkorv från ICA Maxi i Visby med vitlökssmak och den innehåll brosk. Det var iaf något litet hårt och vitt. För mycket saltig smak dessutom. Men men, smaken är som baken..
Fick en inpuls och köpte eran Falukorv 500g Gluten och laktosfri i Täby. Kötthalt 85% griskött, äntligen en korv i min smak. Lika god på mackan med senap eller i matlagning. Så skrev jag tidigare, men nu med falukorven igen blev det Korv Stroganoff med ris enligt kocken Markus Aujalay’s recept och inser återigen att det finns ingen genväg med alternativa falukorvar.
Provat nästan alla Korvar dom har! Köper aldrig någon annan korv. Fanrastisk
Bästa korven i Sverige, oavsett storlek, och sort. Börjat bli lite dyrt på Ica i Landvetter bara, annars är det super!
Var på korvfestivalen idag! Era korvar var de godaste jag någonsin har ätit, framförallt cheese & chilikorven
Comment on this business

to add Härryda Karlsson map to your website;