facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hässelby Bilservice

"Trygg reparation hos Hässelby Bilservice är vårt yttersta mål. Våra bilmekaniker har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med allt inom underhåll och reparation för alla bilmärken.Vi erbjuder även däckreparationer, däckbyten, rekond och biltvätt.Välkommen till Hässelby Bilservice!"
Address: Lövkojsgränd 2 , Hässelby 165 75, AB, SE
Phone: +46 8 739 23 23
City: Hässelby
Zip Code: 165 75



related searches: Slotts Bil
Reviews
Svårt att hitta pålitliga verkstäder men här har du en. Trevlig ägare som inte lagar saker i onödan. Lyssnar och visar gärna vad som är fel samt förklarar vad de anser bör bytas eller ej.
Ett stort TACK för hjälpen med bilen.Tog offert på bilen på en annan verkstad. Hässelby bilservice tog halva priset snabbt och förstklassigt jobb.Dessutom sociala trevliga Och ÄRLIGA.
Bytte däck och det gick bra inga konstigheter. Däremot så sa han att jag behövde byta bromsskiva på en sida, och när jag sedan lämnade in bilen hos kontroll hos Bavaria hittade de inget fel på bromsskivorna?
Otroligt nöjd! Utmärkt service. Trevliga och ärliga. Kommer definitivt tillbaka om bilen behöver det.
Katastrofalt! Sedan Hässelby bilservice satt på min bils sommardäck har säkerhetsbulten på ett bakdäck ramlat av och på ett framdäck har en bult ramlat av och 2 visade sig dessutom sitta löst. Framhjulet har med andra ord suttit fast på endast 2 bultar av 5. Läskigt!!!
Supertrevliga, snabba, bra utfört jobb, rekommenderar dem.Tjänst: Bromsar
Comment on this business

to add Hässelby Bilservice map to your website;