facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hässelby Gård Centrum

Hässelby Gård Centrum

About

Hässelby Gård Centrum erbjuder dig ett varierat utbud av butiker och restauranger. Flera gånger per året anordnas olika typer av aktiviteter i centrum.

Address:
City: Hässelby



related searches: Hässelby Torg 20, Hässelby gård bibliotek
Similar places near
Åkermyntan Centrum Åkermyntan Centrum 2 km Tycks vara ett helt okej litet köpcentrum, det finns en Ica Kvantum, Lidl, Godisaffär...
Reviews
Om du vill bli tillfrågad om du vill köpa knark av alla de slag av tonåringar, när du står utanför tunnelbanan, då har du hittat rätt. Annars skulle jag nog säga att detta är en av de sunkigaste och mest polistäta förorterna man kan hitta. Inte en plats att känna skön atmosfär i. Tvärt om.
Skulle vara trevligt o kännas tryggare med lite centrumvakter som vallar omkring där. O kanske lite mer julpiff. Cafet på hörnet skulle må bra av lite mer ny reklam i fönstren kanske för varm choklad o soppa ist för iskaffe o olika glassar.
Köpte blommor i bukett SkräpblommorVerkligen inte fina snygga blommor man ger bort Gamla trasiga och fick klippa er dem då de var avbrutna.Inte alls kul att lägga ner massa pengar på detta
Flera matvarubutiker, systembolag och en PUB med svindyrt öl och andra drycker. Vill man höra och tala främmande språk är detta en idealisk plats.
Sen man kom hit har man sett polis var annan dag, så verkligheten börjar sjunka in sakta. Sant och tragiskt
Det känns som att man är i ett annat land. Med olika språk o skrikande folk när dem talar o äckliga dofter av mat. Blääää
Det blev ett fint centrum efter att man gjort allt om. Smart satsning för allmänheten
Periodvis stökigt men också tråkigt serviceutbud.
Egentligen ett fint litet centrum med vackra utsmyckningar, men på tok för hög kriminalitet. Där vill man inte gå ensam kvällstid.
Hade det bara inte varit för den utbredda kriminaliteten i Hässelby, så hade Hässelby gårds centrum kunnat vara en liten pärla.
Comment on this business

to add Hässelby Gård Centrum map to your website;