facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hästen O hunden

Address: 692 93 Kumla
Phone: +4619573208
City: Kumla
Zip Code: 692 93



related searches: Christinas gästgiveri Ervalla, Villa Hälgholmen
Similar places near
Villa Hälgholmen Villa Hälgholmen 8 km Helt fantastiskt. Hjälpsamma trevliga värdar. Superfina utrymmen, kök, vardagsrum och...
Reviews
Supermysigt ställe. Hemtrevligt, väldigt hjälpsamma ägare och god frukost. Det ligger cirka 3 km från centrum, så en liten bit att gå om man inte har bil. Däremot fick vi låna cyklar vilket fungerade utmärkt att ta sig till centrum med.
Trevligt och mysigt. Opretentiöst. Bra hästboende. Rekommenderar och kommer tillbaka om jag har vägarna förbi igen.Rum: 3/5
Trevlig ägare. Men eftersatt sannolikt p.g.a fokus på annan verksamhet på gården, från ägaren. Som tidigare personer kommentarat är det smutsigtmed det menar jag att det inte är hotellrent och de som är mögelkönsliga bör undvika delar av lokalerna. Annars är det väldigt välkomnande och flexibelt och framförallt en av få hotell/b&b i området.
Ej rent, ingen bemötande/service alls, ingen fungerande tvekanaler och ingen pool som kan användas av gästerna. Man delade på toaletten och kök. För litet rum för 1 vuxen och 4 ungdomar fanns häller inte tillräckligt med kuddar och täcken.
Var där för att titta på en husvagn, har inga åsikter på BoB.
Det var inte så bra disk grejer och de vi delade "stugan" med rökte så det luktade rök i hela "stugan". Men det funkar för dagen osv.
Alla hade ej tillgång till varmt vatten i duschen. Madrasser solkiga, ej rent på golven. Utemiljön fin med underbara hästar plus föl.
Trevlig personal. Hjälpsam det är något. Gillar man djur eller har djur så är det ett Perfekt ställe. Och billig att bo där
Ofräscht, nedgånget, fuktigt, gammal utgången mat i öppnade förpackningar i kylen.
Sådär väldigt lyhört, delad dusch och toa med rummet bredvid
Comment on this business

to add Hästen O hunden map to your website;