facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Håsten Vårdcentral

Address: Håstens Torg 6, 432 30 Varberg
Phone: 0340-48 20 10
City: Varberg
Zip Code: 432 30



related searches: Vårdcentralen Västra Vall, Vårdcentral Halland, Vårdcentralen Bäckagård, Vårdcentral Halmstad, Särö vårdcentral vaccination, Läkare Fjärås Vårdcentral, Kungsbacka vårdcentral provtagning, Vårdcentralen Halland App
Similar places near
Vårdcentralen Halland Vårdcentralen Halland 0 meter Mycket bra. Fick bra bemötande av trevlig personal
Varbergshälsan Varbergshälsan 2 km Varbergshälsan – det självklara valet när det gäller företagshälsovård.
Västra Vall Vårdcentral Västra Vall Vårdcentral 2 km Jag känner inte igen mig i tidigare beskrivningar, har aldrig träffat otrevliga perso...
Vårdcentralen Halland Vårdcentralen Halland 2 km Vårdcentralen Västra Vall-Breared är en del av Vårdcentralen Halland.
Varmbadhuset Husläkarna Varmbadhuset Husläkarna 2 km En mycket trevlig sprut sköterska
Reviews
Alltid nöjd med service och bemötandet på vårdcentralen, både för mig och mina barn.
Vänta tider är alldeles för långt. Personal brist. Väntade på nästan 30 minuter för en tid som jag bokade innan och i slutet träffades en personal som var pensionär och var där bara för att hjälpa vårdcentralen.
Dåligt, hälper inte! Min dotter var jättesjuk, jag har bokat tid med barn läkare på 1177 när vi gick till de, de sa nej vi kan inte hjälpa gå till annan plats.
Riktigt dålig mottagning på telefon. De bryr sig inte alls om ditt ärende, de bara säger att de har såå himla mycket att göra. Kan ta månader att få tid till ett besök där de inte ens anstränger sig för vårdtagarens bästa. Många sura miner också.
Var idag på VC:en med min dotter pga kraftig hosta som gör nätterna svåra för henne. Hon hostar så hon kräks ibland. Hon har hostmedicin men den hjälper inte men det är OK att hosta under flera veckor säger läkaren!!! Får söka hjälp någonstans.
Dåligt bemötande på telefon. Otrevliga, känns som att de inte vill ha några besök överhuvudtaget! Svårt att få tider. Kommer att byta vårdcentral.
Vårdcentralen har brist lekare och personal. Snabbare man åker i månen. Inga tider, inga tider,‭Inga tider, inga tider,‭Inga tider, inga tider,‭Inga tider, inga tider,‭Inga tider, inga tider,‭Inga tider, inga tider,‭Inga tider, inga tider. Ring där du som är sjuk du får samna svar prova 100% du får svar Inga tider, inga tider. bästa var att inte finnas det så bara kostar pengar för komunen.
Bra bemötande, fick snabb hjälp med mitt problem och är nu frisk.
Dålig, Man får inte hjälp!
Illa! Klockan är 16:54 och telefonen är avstäng fast det på hemsidan står 17:00! /Anton
Comment on this business

to add Håsten Vårdcentral map to your website;