facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Håstensgrillen

"Memories are timeless eat - drink - have fun - enjoy life Håstensgrillen"
Address: Spannarp 64 , Tvååker 432 77, O, SE
Phone: +46 340 159 20
City: Tvååker
Zip Code: 432 77



related searches: Håstensgrillen menu, Rockers Pub and grill africa, Matkoma, Håstensgrillen ägare
Similar places near
Björkäng Vägkrog Björkäng Vägkrog 2 km Bra stopp, finns allt från bensin, mat, toaletter, osv. Bra läge när man behöver strä...
Sequella Sequella 5 km
Rocio Rocio 6 km
Havsbod Havsbod 8 km
Restaurang Lanternan Restaurang Lanternan 8 km Trevlig personal och bra service. Mycket god mat dessutom
Ästad Vingård Ästad Vingård 12 km Vi blev tilldelade ett rum bredvid en byggarbetsplats och fick således bege oss till ...
Reviews
Efter inspiration från Matkoma ville vi också testa Håstensgrillen. Inte något speciellt smakmässigt, men wow-faktor när maten serveras pga storleken på portionerna. Vegetariska alternativ: Få.
Rekommenderar detta ställe till alla. Mer än värt att svänga in hit om du passerar Varberg. Möjligen lite dyrt, men i gengäld så får man otroliga mängder riktigt god mat. Fyran i tjänst beror mer på min otålighet, andra hade nog gett en femma. Men det var mycket kunder och bara en person som gjorde maten. Så vi fick vänta ganska länge. Men allt är verkligen perfekt där. Maten, atmosfären, inredningen, en trevlig och ödmjuk kille som serverade maten. Kommer lätt fortsätta åka de 20 milen enkel resa till Varberg bara för håstensgrillen. Den har verkligen tagit en plats i mitt hjärta. Barnvänlighet: Har inga barn själv. Men där fanns några glada barn som åt med stor aptit. Parkering: Många platser precis utanför. Dock krävs det p-skiva. Men det är ju gratisparkering.
Jag gillar restaurangens stil och koncept, stora portioner med helt okej tillagad mat, man får mycket mat för pengarna. Men!? Är det okej att servera så mycket mat där bara 1/3 äts upp av majoriteten av gästerna? Att större delen av maten får kastas bara för att folk lockas av konceptet och inte pga att de är stora i maten? Som sagt, häftigt ställe att besöka. Men jag tror att restaurangen skulle rulla på minst lika bra även om de hade mindre och mer humana portioner. De skulle behöva öka utbudet av vegetariska rätter.
Hört talas om de stora portionerna och det var inte en överdrift. Maten var av bra standard om man jämför med andra gatukök, smakade bra och jag kan mycket väl tänka mig att stanna här igen! Ett stort plus för kocken som var underbar, lite lagom tyken och som fick oss på mycket bra humör! Och stället som sådant var trevligt! Ett måste faktiskt, man måste någon gång åka hit, få en stor hamburgare, onödigt mycket pommes och uppleva atmosfären.
Maten var definitionen av OK, men inte mycket mer, ganska smaklösa grejer, även med dipp och tillbehör. Hade inte brytt mig om det kostade därefter, men nu var det dyrare än det smakade. Ration Kvantitet-Kvalité var inte riktigt där jag hade velat ha den för pengen man la på det. Fint ställe, småvirrig karl. Kan tänka mig att ta en öl där eller så, men inte mycket mer.
Extremt stora portioner. Burgaren som finns med på bild är den näst minsta på menyn. Mitt sällskap gav 4/5 till salladen och jag ger 3/5 till burgaren. Det är en vanlig "snabbköksburgare" med extremt mycket tillbehör till. Men i smakväg är det inget revolutionerande. Dock så förväntar man sig inte det riktigt heller.
Häftig grill och pub. God mat, lite trångt. Fint inredd i lite 50-tals stuk. Finns utmaningar för dig som är stor i maten. Kommer gärna tillbaka.
Här får man mat så att man blir mätt stora lass till ett bra pris detta är ett av dom ställena som kan få mig mätt cool inredning med 50 talsstuk mycket bra personalMat: 5/5
Haha! Sverige behöver fler såna här ställen. Enda minuset är hamburgerbrödet, inte imponerad av "locket" edit. Kom på en sak till: på med krydda på pommesen för bövelen
God mat i stora portioner, trevlig personal, rent och städat, känns som en amerikansk diner, väl värd ett besök eller sju. En liten grill/pizzeria som har som sin grej att de serverar väldigt stora portioner, på riktigt! Så om man äter normalt med mat och inte vill ha mat i överflöd, säg till om det när du beställer, så fixar den trevliga personalen det. Jag har ätit baconcheeseburgare mååånga gånger, och dessa har varit supergoda för att inte vara "finburgare", rejält mätt har jag blivit också, konstigt vore annars, se bilder! Tjejen har mest ätit burgare med ananas, några med bacon, ibland med mos eller pommes, korv med mos en gång, kebabpizza en gång, och nu sist tog hon entrécote, alla gånger har hon varit nöjd och mätt. Åk dit, det kommer vi att göra igen, från Göteborg!
Comment on this business

to add Håstensgrillen map to your website;