facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hätteboda Vildmarks Camping Tingsryd Sweden

Address: Classic Design Sweden, Box 117, 360 13 Tingsryd
Phone: +46 (0)477-205 96
City: Tingsryd
Zip Code: 360 13



related searches: Hätteboda Vildmarkscamping, Torne Camping, Getnö Gård, Sjöstugan camping Älmhult
Similar places near
Tingsryd Resort Tingsryd Resort 1 km Bryggor, sandstrand, gräsmatta. Kiosk, restaurang, minigolf, promenadslinga. Nära til...
Näsets Naturcamping Näsets Naturcamping 10 km Helt ok. Bra info och städat
Reviews
En härlig skogs camping i Smålands skogar där man hugger och sågar sin egen ved , en fantastisk sjö där man kan svalka sig & bada paddla kanot & låna roddbåt för en billig peng , ute dass , ute kök , ute dusch , extra plus för den ved eldade bastun . Finns även en jordkällare för att hålla sina matvaror kalla. Ett perfekt ställe för digital detox…Toppen ställe med Trevlig personal .
Underbar miljö och trevlig personal!Rum: 5/5
Detta är platsen för dej som älskar natur, och vildmarksliv. Du har möjlighet att hyra kanot eller en roddbåt. Otroligt fantastiska stora strövområden och badplatser. Du har tillgång till vatten för att diska kallvatten möjlighet till att tillaga mat. Du har rena och fina utedass och mängder med grillplatser . Du tillgång till latrintömning av av husvagn och husbil. Telefon och internet är sisådär. Men du är dock ute i vildmarken så det får man räkna med om du inte var en förstärkare till internet detta är en plats som verkligen går rakt in i hjärtat
Det vet jag inte än men det ser o låter härligt ut i vildmarken ska besökas i sommar har jag tänkt En go o härlig plats mitt ute i ingenstans ute i vildmarken kan inte bli så mycke bättre om bara vill va och lyssna på naturen o tystnaden Första gången jag är här men det finns inget bättre än att vara ute i det vilda.
Jättemysig, naturnära camping. Ingen el eller varmvatten men det är en av anledningarna till att jag återvänder. Campingen är uppdelad i flera olika områden, samtliga med sin egen atmosfär. Mycket väl tilltagna platser där man verkligen får rå om sig själv utan nyfikna blickar från grannar. Vedeldad bastu, båtar och kajaker förhöjer känslan ytterligare. En stor vedeldad grotta finns också tillgänglig vilken sväljer även ganska stora sällskap.
Väldigt mysigt att campa i skogen. Tyst och lugnt och fullt med blåbär! Bra och stora utegrillar. Tillgång till jordkällare att sätta in maten i. Ingen el finns. Vatten får man pumpa upp själv.
Ett ypperligt bra ställe om man tycker om att leva primitivt, utan el, utan rinnande vatten.
Fantastiskt plats om man söker vildmark, fiske och naturupplevelser. Välorganiserad men samtidigt primitiv. Ingen el. mulltoa, dusch från soluppvärmda plastsäckar. Gott om lägerplats för öppen eld. Mycket uppskattad av narurälskare.
Naturcamping vid en fin sjö. Mest tyskar och holländare men även några svenskar som gillar att campa lite enklare, ingen el och inget varmvatten men i gengäld vedeldad bastu, roddbåtar och kanadensare och väl avskilda platser. Jordkällare som kylskåp och fräscha torrdass. Allemansrätten med plusmeny.
En avkopplande miljö oavsett årstid..
Comment on this business

to add Hätteboda Vildmarks Camping Tingsryd Sweden map to your website;