facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Habo Camping & Stugby

Habo Camping & Stugby
Address: Domsandsliden 2, 56635 Habo
Phone: 0046737140575
City: Habo
Zip Code: 56635



related searches:
Reviews
Besökte nyligen denna camping och blev ganska besviken. Överlag är servicehusen väldigt ofräscha och slitna. Även lekplatserna var slitna och mycket var trasigt. Gratis wifi hörde vi inget om vid incheckning. Infarten borde även göras om då det blir totalstopp om flera ska checka in samtidigt. Förstår inte hur det kan vara ok om exempelvis en ambulans behöver komma fram fort. Omgivningen och stranden var otroligt fina, så att campingen inte håller högre nivå är väldigt synd.
Enkel trevlig och prisvärd camping.camping som handlar om lugn , mysiga miljöer och trevligt bad. Söker man camping med äventyrsland ,wifi och flipperspel i duschen så är inte detta rätt camping. Kommer gärna tillbaka igen. Ett par fotbollsmål på campingen så hade det vart 5+
Fin camping med bra läge samt trevlig och hjälpsam pesonal. Fina och rena tolaetter och duschar. Rekommenderas varmt !!!
Tyckte att allt kändes konstigt. Gammalt o lite smådassigt. En uppfräschning hade inte skadat. Tyvärr va inte vädret det bästa när vi var där. Så vi utnyttjade varken strand eller bad. Vi tyckte inte att det var värt pengarna 650 kr för stuga utan toalett. Inget fungerande Wifi
Trevlig och mysig liten camping. Gillar att det fanns många lekplatser, närheten till badet och riktigt trevlig personal. Om det hade funnits en minigolfbana hade det blivit full pott. Hit kommer vi fler gånger
Lugn och enkel camping med fin strand nära. Bra service. Servicehusen ok men i behov av uppfräschning för att förtjäna en femma.
En camping med läget på sin sida! Ett par minuters promenad ned till en finfin sandstrand med badbrygga och en smått idyllisk småbåtshamn. Vacker natur och massor med fågelsång. Vänligt mottagande och bra service. Campingtomterna har generösa mått, dock bra att ha med sig långa kablar då det är lite långt mellan elstolparna. Servicehuset får godkänt men kan inte på något sätt mäta sig med de bästa, enkel standard och halvt stopp i duschavloppet drar ned. Men ett stort plus för avgiftsfria duschar. Avgiften per dygn är rimlig och detta är ett ställe som vi säkert återkommer till.
Enkel bra camping med underbara omgivningar. Belägen strax intill Vättern med fin sandstrand.
Vi blev tyvärr väldigt besvikna på hur ofräscha toaletterna och duscharna var, under de tre dygnen vi var där såg vi inte till någon som städade dessa utrymmena. Vi kommer att välja en annan camping nästa gång vi är i Habo.
Var på denna Campingen förre året med husvagn. Riktig trevlig personal, och försäljning av holländsk ost. Rent och fint. campingen präglas av ägarnas engagemang och intressen i att driva en camping. Kan ju såklart inte jämföras med store campingar, med sommarland och pool. Men absolut en trevlig camping. Tänker att återkommer igen i år. Tyvärr fanns ingen minigolf därför bara 4 av 5 stjärnor.
Comment on this business

Directions to Habo Camping & Stugby with public transportation


Ebbarp 260 meters
114

to add Habo Camping & Stugby map to your website;