facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hagårdslagård

Hagårdslagård

About

Äventyrsföretag i Habo med höghöjdsbana med ziplines, paintball, skytte, mångkamp och glasskafé.

Story

Utflyktsmålet för grupper, arbetslag, familjer eller kompisar som vill ha spänning i tillvaron. Eftersom vi använder oss av ett säkert system kan även barn klara banan tillsammans med en vuxen. Vi har ingen åldersgräns. Det viktigaste är att selen sitter bra och att barnet är tillräckligt fysiskt stark för att klara banan samt väger över 30 kilo. Övriga aktiviteter kräver förbokning. Vill ni kombinera en konferens med en upplevelseaktivitet. Vår konferenslokal rymmer 30 personer i biosittning. Vill ni bara boka aktiviteter tar vi emot även större grupper än så.



"Boende och aktivitetsanläggning.Boendet består av 4 glampingtält där vardera tält har indragen el, en dubbelsäng, en bäddsoffa samt mysig möblering. I anslutning till boendet finns en toalett och duschvagn samt ett kök i kvarnhuset.Aktiviteterna består av höghöjdsbanor, zipline, klättervägg, mångkamp, paintball, skytte samt poängjakt. Lämpar sig väl för aktiva familjer, företag, föreningar, skolor, svensexor, möhippor.Öppet i första hand mellan april tom oktober."
Address: Julared1, 566 91 Habo
Phone: +46 392 200 00
City: Habo
Zip Code: 566 91


Similar places near
Såga i Källebäcken Såga i Källebäcken 11 km Lördagen 29 september 2018 arrangerar vi för fjärde året " Veteranträff & Skördefes...
Reviews
Riktigt roligt och utmanande, i synnerhet för de i gruppen som inte gillar höjder, men alla var jättenöjda Kommer definitivt besöka igen Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Riktigt trevlig och tillmötesgående personal! Höghöjdsbanan var riktigt rolig och nervkittlande! Tack för upplevelsen, de var värt att köra ända från Ullared, Halland!
Så rogivande.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetid
Väl värt ett besök. Trevlig personal och fin anläggning.
Besökte Julared Hagårds Lagård för att testa på höghöjdsbanan & zipline! Dom erbjuder många olika aktiviteter som passar dom allra flesta. Trevlig och kunnig personal, nära till natur samt gott fika. Aktiviteten varade i 2h vilket var alldeles lagom för att hinna med allt och uppleva alla utmaningar och njuta av känslan när man åker bland trädtoppar ovan mark. Rekommenderar som utflykt med familjen/vänner eller varför inte hela släkten!
Tillbringade en helg med två övernattningar med glamping och en massa aktiviteter inbokade tillsammans med hela familjen. Vi var ett stort gäng i åldern 3--67 år. Alla hade lika roligt och alla fick möjlighet att utmana sig själv i de olika aktiviteterna. Mycket generös och hjälpsam personal. Tälten var väldigt fina och välutrustade. Aktiviteterna var varierande och kändes säkra. Fantastiskt ställe!
Otroligt högkvalitativ anläggning. Mycket trevlig höghöjdsbana och zipline, omgiven av mycket fin natur - till skillnad från många andra höghöjdsbanor jag testat, ett stort plus! Även mycket trevlig personal som förgyllde upplevelsen. Rekommenderas starkt!
Väldigt roligt och trevligt. Kanonmat! Tack Håkan, Elias och Elias att ni tog hand om vårt personal på bästa sätt, perfekt för teambuilding.
Superkul ställe att besöka för vår klan 9-43 år gamla. Omgivet av trollskog och lagom utmanande. Trevlig, hjälpsam och kunnig personal. Personligt och mysigt!Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasOsäker
Spenderade en natt med glamping, höghöjdsbana och mat. Sällan fått så bra bemötande och service. Kan verkligen rekommendera glampingtälten med ett gäng vänner.
Comment on this business

to add Hagårdslagård map to your website;