facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hagabröd

Address: Axlav. 1 , Umeå 903 62, Y, SE
Phone: +46 90 321 70
City: Umeå
Zip Code: 903 62


Similar places near
Coop Nära Coop Nära 2 km
Skogaholm Bageri Skogaholm Bageri 3 km Saknar grusbinge och asfalten är en katastrof. Bra personal
Norrmjöle Fritid Norrmjöle Fritid 19 km Jag har så många goda minnen härifrån! Tillbringade varje sommar under min uppväxt på...
Reviews
Årets första semla! Perfekt bulle med surdeg och sälta. Mandelmassa med bitar och djup smak av rostad mandel. Söt, len grädde. Den bästa i stan.
Trevligt litet bageri, äppelbrödet och saffranslängden var hur goa som helst.
Väldigt trevligt gammeldags bageri. Deras äppelbröd är riktigt gott!
Fantastiskt bra bageri, efter sin storlek, känns äkta. Det jag fastnade för var ”semlorna” de känns som riktiga semlor. Bra råvaror. Även matbröd har hög kvalitet. Roligt att det finns bageri som påminner om hur bagerier var förr i tiden.
Ett av de få kvarvarande riktiga bagerierna i Umeå. Klart värt ett besök för gott mat- eller fikabröd. Så värt med bröd bakat från grunden istället för att halvfärdigt bake off/brödmix bröd man hittar i vanliga mataffärer. Finns något för alla. Favoritbutik!
Jättegoda semlor med mandelbitar i mandelmassan. Gott bröd i lagom storlek. Mycket prisvärda. Skulle kunna äta flera stycken.
Riktigt gott både matbröd och fika
Var och köpte 6 st semlor idag 5 st men vaniljkräm 1 med mandelmassa dom var jätte små och nästan ingen fyllning det var bara bröd med grädde är jätte besviken.
Alltid jättegott bröd i ett pittoreskt och mysigt bageri.
Bra bröd - men inte mycket för den som vill köpa något att fika..
Comment on this business

to add Hagabröd map to your website;