facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hagbards By

Hagbards By

About

Välkomna till Hagbards By, kom och koppla av, bo över, håll möte eller konferens i lugna och vackra Asige i Falkenbergs kommun.

Story

Studios, unikt inglasat grillhus, rum för möten och fest!
Varmt välkomna till oss på landet i Asige, Falkenberg.
Här kan ni träffas halvdag, heldag eller dygn, ja ni kan faktiskt stanna i flera veckor om ni vill.
Vi har nu renoverat Familjen, som vi kallar vår hallandslänga för möten, fest och konferens. I Familjen sitter, eller står ni, bekvämt upp till 30 personer. Ni har även tillgång till ett rum med soffor och fåtöljer och en fantastisk utemiljö. Vill ni laga maten själva är ni välkomna att göra det, annars hjälper vi gärna till. Vi har ett unikt inglasat grillhus där ni kan grilla eller samtala över öppen eld, året om.
Vi på Hagbards By erbjuder natur, tystnad och en magisk stjärnhimmel Vi har inte wi-fi, whiteboard eller möjlighet för traditionella powerpointpresentationer.
Vi tror att riktiga möten, mellan människor, i lugn och ro, kan göra skillnad på riktigt

Hagbards By har fem fullt utrustade studios byggda i klassiska hallandslängor.De är på 70 m2 vardera, med ett dubbelrum och ett sovloft, 4 bäddar i varje. Våra studios är smakfullt inredda i olika teman, högt i tak, luftigt sovloft, soffgrupp, trevlig köksö i mitten samt stort och rymligt badrum med dusch.
TV, kaffebryggare,spis, ugn, mikrovågsugn och kylskåp finns i alla boenden.Tvättstuga och frys finns i gemensam lokal.

Mitt på gården finns ett härligt grillhus med skjutbara glasväggar runt om vilket gör att det går utmärkt att grilla i alla väder året om.

Hagbards By ligger på landet med skog, sjöar, åkrar och fiskevatten runt knuten.
En kvart bort med bil finns Hallands kust med fantastiska sandstränder och klippor.Långasand, Ugglarp, Skrea strand och Tylösand ligger alla inom en halvtimmes bilresa.
20 min till Sveriges största turistmål Gekås i Ullared.
Vi har cyklar för uthyrning.
Sist men inte minst erbjuder vi en magisk stjärnhimmel över Hagbards By!
Varmt välkomna!
Sandra och Bea

Address: Guntorp 603, 31167 Slöinge
Phone: 0738529806
es.ybsdrabgah@nejlimaf
City: Slöinge
Zip Code: 31167



related searches: Hagbards by slöinge gardspensionat
Similar places near
Berte Bed n' Breakfast Berte Bed n' Breakfast 6 km Rummen var ganska slitna, men frukosten var bra förutom katthår i maten Plus med en p...
Hölseböke Naturhälsogård Hölseböke Naturhälsogård 10 km Väldigt fin och klar sjö med fin flotte. Dock drar mkt omständig personal ner betyget...
Reviews
Så fantastisk bra ställe för familjen och även hundar är välkomna. Kan verkligen rekommendera detta ställe! Lägenheter i topp och alla nödvändiga förnödenheter. Lekplats för barnen. Grillhus för dom som önskar.
Helt underbart ställe med helt underbara hästar! Kan verkligen rekommendera stället!
Sådär ingen ordning. Dåligt städat och dåligt sköt trädgård. Bra grill möjligheter.Rum: 1/5
Bästa på hela sommaren.
Väldigt fint och naturnära
Mysigt med alla faciliteter
Underbart omhändertagande
Topp semesterbostäder! Vi rekommenderar! Vi njöt verkligen av lugnet och den privata miljön! Också den perfekta utgångspunkten för promenader och vandringar... vi kommer gärna tillbaka! Stort tack för allt!
Vi var tre i en av stugorna och vi hade en trevlig vistelse. Det finns totalt 3 hus på plats med vardera två bostäder så att man har grannar men ändå har lugn och ro. På plats fanns också två hästar och två mulor som gillade att bli klappade. Det finns en trevlig lekplats på plats och du kan utforska den omgivande skogen precis bakom husen. Hela anläggningen var väl underhållen och boendet var rent. Ett sovrum, badrummet och vardagsrums- och matlagningsdelen fanns på bottenvåningen, det andra sovrummet med 3 enkelsängar nås via en trappa. Den övre sovdelen var öppen mot vardagsrummet och matlagningsdelen och var tyvärr fortfarande väldigt ljus på kvällarna.Det fanns persienner på alla fönster men de fick inte mörka dem och en del behövde bytas ut eftersom de inte fungerade som de ska. Sovrummet på bottenvåningen skulle kunna mörkas bra. Vad vi verkade ha förbisett när vi bokade var att det inte finns någon WiFi på plats, så var beredd på det. Allt som allt hade vi väldigt roligt och skulle överväga det igen för vår nästa resa till Sverige.
Comment on this business

to add Hagbards By map to your website;