facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hagenfesten

Hagenfesten

About

Hagenfesten är en unik mötesplats för samtida uttrycksformer inom jazzen, den nutida musiken, folkmusiken, dansen, poesin, konsten och performancekonsten.

Story

Kulturföreningen Hagen har med festivalen Hagenfesten i byn Dala-Floda, Dalarna, sedan år 2003 skapat en unik mötesplats för samtida uttrycksformer inom jazzen, nutida musiken, folkmusiken, dansen, poesin, konsten och performancekonsten. Improvisationen är ofta den röda tråd som lyser genom Kulturföreningen Hagens omtalade arrangemang.

Hagenfesten får folk att mötas.

Hagenfesten ifrågasätter och utvecklar, uppmuntrar till självtänkande och uppfinningsrikedom samt öppnar upp samhällskritiska fönster som vädrar ur vår globala världs eskalerande kriser.

Vår konstnärliga idé är också vårt syfte: att ständigt lyssna till, utveckla och ifrågasätta våra och andras idéer - att inte stagnera, att vara en mötesplats för folket. Och vi har som mål att fortsätta skapa den viktiga mötesplats Hagenfesten är för utövande samtida artister och nyfikna åhörare världen över.

Address: Hagvägen 107, 785 44 Dala-Floda, Dalarnas Län, Sweden
City: Dala-Floda
Zip Code: 785 44


Similar places near
Dala-Floda Intresseförening Dala-Floda Intresseförening 2 km #detäridalaflodadethänder Vi bevakar Dala-Flodas intressen för att säkra dess framti...
KF Strandbacken - Folkparken i Dala-Floda KF Strandbacken - Folkparken i Dala-Floda 2 km Bra valborgsmässoafton. Hade varit 4+ om de haft lite infravärme att bjuda på i den g...
Comment on this business

to add Hagenfesten map to your website;