facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hagströms hästar

Hagströms hästar

About

Välkommen till Lugna Western på vår gård i Ramsjömåla.
Här erbjuder vi westernridning på trygga hästar i underbart vacker omgivning.

Story

Välkomna att uppleva western i lugna Ramsjömåla, 15 minuter norr om Bräkne-Hoby.

På Hagströms hästar erbjuder vi möjligheten till underbara turer, antingen på hästryggen eller i vagn, på de många skogsvägar och stigar som omger vår gård. Över blommande kalhyggen, genom blekingsk storskog eller längs med Bräkneån tar vi er säkert fram på våra hästar. Hit är alla välkomna oavsett om man är van ryttare eller ej.

På våra trygga hästar kan du tillsammans med din familj, vänner eller varför inte arbetskamrater uppleva naturen i nära samspel med hästen i sann westernanda.
Många som kommer upp till oss kommer gärna tillbaka och vill stanna längre. För de som önskar kan vi även erbjuda fler aktiviteter såsom möjlighet till övernattning, fiske, bad och återhämtning. Om inte ett dopp i en svalkande sjö lockar så finns sommartid även en uppvärmd pool på gården. På kvällen värmer vi gärna upp badtunnan för er att njuta i tillsammans med familjen eller i goda vänners lag.

Hos Hagströms hästar finns inga måsten. Kom upp till oss och koppla av. Njut av miljön, och livet tillsammans med våra djur. Kom på ett besök i Ramsjömåla, kom till Lugna western och du får ett minne för livet.

Address: Ramsjömålavägen 14, 37011 Backaryd
Phone: 0457-457047
es.ratsahsmortsgah@ofni
City: Backaryd
Zip Code: 37011


Similar places near
Equus Life Solutions Equus Life Solutions 7 km Equus Life Solutions Sadelmakeri och utbildning runt om hästen Innehar F- skattsede...
Comment on this business

to add Hagströms hästar map to your website;