facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HallåHund

HallåHund

About

Hundcenter som erbjuder kurser mm både inom och utomhus i fantastiska omgivningar! Välsorterad butik och webshop!

Story

En mötesplats för alla som vill ha roligt med sin hund! Vi vänder oss till såväl "den vanliga" hundägaren som till dem som tränar och tävlar, allt från nybörjarekipage till elitekipage! Vår målsättning är att alla ska känna sig välkomna!

Vi erbjuder kurser inom många områden både inne och ute, och vi anordnar föreläsningar samt erbjuder lokaler för tävlingar, mm.

Vi har två inomhushallar, en på drygt 300 kvm och en på ca 200 kvm, som vi även hyr ut per timma till privatpersoner och grupper! Vi har även två inhägnade utomhusplaner för kurser och uthyrning.

I HallåHundShopen hittar du det mesta till din hund, foder, tillbehör, leksaker, mm och vi har också ett stort utbud av dummies, retrieverkoppel och fritidskläder främst till dam! Se vår hemsida för aktuella öppettider, www.hallahund.se

Varmt välkomna till oss på HallåHund!

Address: Bollebygdsvägen 1, 511 68 Hyssna
Phone: 0730-41 47 60
City: Hyssna
Zip Code: 511 68


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: Hallåhund hyssna age, Veterinär Hyssna, Valpkurs Vaggeryd, Valpkurs Kinna, Hunddagis Vemdalen, Hundkurser Bredared, Träningstävling Rallylydnad, Hunddagis Bollebygd
Reviews
Har just avslutat nybörjarkurs i rallylydnad. Mitt mål var i första hand ,bättre kommunikation mellan Liloh och mej, inte just att tävla. Ser otroliga framsteg hos mej som ledare, vi har betydligt bättre kommunikation, kan tom släppa honom lös. Tack har hjälpt mej mycket.
En underbar arbetsplats och verksamhet! Mycket fräscha och härliga lokaler, en välfylld butik med stort utbud och en väldigt trevlig, genuin och hjälpsam ägare. Ett perfekt ställe att tillbringa tid med sin hund på helt enkelt!
Stora hallar där man kan boka in tid och träna med sin hund, en liten hundaffär intill och som grädden på moset så kommer våra underbara veterinärer första torsdagen varje månad från Råda Bot.
Felicia blev så fin. Det hade gått riktigt bra. Felicia var riktigt lugn. Det var stor skillnad mot första gången.
Bästa ringträning och socialträning mycket trevlig ägare och kunniga instruktörer. Liten butik med stort utbud
Var på Hallåhund, för idag var veterinären från Råda bot där. Dom är alltid trevliga och proffsiga när dom tar hand om pälslingen.
Så bra valpkurs med Linnea
Trevlig träningshall men lite hårt och halt golv för att träna agility i dock
Hit älskar hunden att åka. Många roliga kurser att gå tillsammans.
Ett bra ställe att träna sin hund på, då det är inomhus
Comment on this business

to add HallåHund map to your website;