facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hallagårdens B&B

Hallagårdens B&B

About

Hallagårdens B&B är beläget i Lekhyttan, mitt i mellan Örebro och Karlskoga 200 meter från E18.

Address: Hallagården, Lekhyttan, 71993 Vintrosa
Phone: 019292092
City: Vintrosa
Zip Code: 71993


Similar places near
Bäcks Bed & Breakfast Bäcks Bed & Breakfast 10 km Mysigt, trevligt och prisvärt. Trevlig ägare
Bäcks Bed & Breakfast Bäcks Bed & Breakfast 10 km Supermysigt ställe, imponerande välskött! Rent och fint, smidig hantering av nycklar...
Reviews
Jättemysigt för barnen ! Helt klart värt ett besök .
Perfekt att åka med de mindre barnen samt att det är billigt. Trevlig personal där också.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
En djurpark utöver det vanliga som drivs av en trevlig och social eldsjäl. Perfekt utflyktsmål för småbarn med en annorlunda blandning av djur utöver en vanlig 4H-gård eller bondgård. Här finns allt mellan stora och små djur att titta på och info om dom. Avslappnat, familjärt och mysigt med en extra touch av leksaker och enkla tivolisaker. Griståget var populärt! Stor yta att röra sig på mellan hagarna så man får en promenad. För små trötta ben finns det Boby cars att ta sig runt med istället - genial idé! Ett enkelt café med hembakat erbjuder lättare lunch och bord i trädgården.
Kaféet är helt ok. Mysigt att sitta i hembygdsgårdsmiljö men "djurparken" levererar tyvärr inte. Stort minus för att ledsagare/personliga assistenter måste betala fullpris. Ska det kosta dubbelt eller till och med trippelt så mycket för ett barn med funktionsnedsättning att titta på några grisar?
Trevligt att gå runt och titta på djur, kul med några karuseller för barnen..
Fantastiskt trevlig djurpark, väl värt besök oavsett vilken ålder du har. Jättemysigt cafe med mycket godsaker, blev väldigt väl bemött av all personal.
Mycket trevligt ställe i vacker miljö, typisk svensk med gamla trähus och kringområden. På andra sidan gatan tyvärr men trafiken är mkt lugn pga den smala krokiga vägen finns själva djurparken. Kul blandning av djur. Små tavlor m information om djuren på varje hängn. Underbart härlig tur på landet!
Jättefina naturmiljöer med gamla kulturbyggnader. Mina små barn tyckte om de två karusellerna och att titta på djuren. Toppbetyg till caféet med mycket gott hembakt.
Vilken mysig ställe! Påminner lite som Torekällberget i Södertälje. Här fanns även förutom café, en liten konstutställning och museum samt Hallagårdens djurpark. Trevligt för barnfamiljer och en mysig fikastund tillsammans med släkt och vänner. Rekommenderas!Rum: 4/5
Vi fikade och handlade garn. Supergod fika, mandelpaj, godaste paj jag ätit. Fina garner.
Comment on this business

to add Hallagårdens B&B map to your website;