facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hallmare Havsbad

Address: 590 95 Loftahammar
City: Loftahammar
Zip Code: 590 95


Reviews
Väldigt rent servicehus vilket gav ett stort +. Många säsongscampare som inte var där vilket gav campingen ett ganska dött intryck. Men i övrigt bra. Fin strand.
Fint servicehus, rent o snyggt. Kök o disk detsamma, men saknade torkpapper. Upplevde campingen rörig/stökig och lite tråkig.Plats: 2/5
Nice, så skön och underbar plats med trevlig personal och människorTjänst: 5/5
En helt okej camping. Kändes väldigt rörig med hur man skulle ställa sig med tält eller husvagn. Det kan ha varit dem som ställde upp tältet. Men servicehuset var väldigt trevlig! Naturen där kändes väldigt dött och trist
Vi tillbringade 2 dagar i Hallmare och det var en riktigt fin upplevelse. En liten mysig camping med naturnära platser att stå på. Ganska billigt för den standarden med väl tilltagna servicehus, rent och fräscht.
Vi har sovit i en stuga. Sängarna är bekväma. Det var lugnt och tyst. Toalett och dusch var rena. Hela campingen är sliten och naturen är trist. Stranden var inte så lockande att vara på.
Fint läge, trevlig personal och bra servicehus. Lite långt från stugan på natten när man inte har toa. Fanns grill o vatten nära vilket var plus.
Alldeles för många långliggare vid stranden. Verkar inte som om dom vill att vanliga campare ska komma dit. Uppdatera hemsidan så att man får rätt info inte mycket som stämmer där.
Supermysig camping och trevliga hjälpsamma ägare
Dålig strand sköt och lerig botten och sjögräs. Finna toa och duschar men stranden drar ner måste fixa den delen.
Comment on this business

to add Hallmare Havsbad map to your website;