facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hallontorpet

Hallontorpet

About

Hallontorpet är en KRAV-märkt bär- och grönsaksodling. Under sommar och höst finns bär, grönsaker och honung till försäljning.

Story

Hallontorpet är en hallonodling med café och trädgård. I september skördar jag nya hösthallon men i maj-sept har vi öppet i caféet och butiken. Jag har smarriga hallonkakor i olika former såsom vetebröd, hallongrottor, hallonpaj, hallonmazariner mm. Trädgården är en gammaldags oas med många torparväxter till beskådning och försäljning. Det finns också en del kryddor. Gemensamt för växterna är att de är alla gamla sorter som man vet odlades vid förra sekelskiftet.

Address: Öslöv 1329, 241 75 Stehag
Phone: 0413404015
es.teprotnollah@ave
City: Stehag
Zip Code: 241 75


Similar places near
Matboden i Stehag Matboden i Stehag 4 km En trevlig liten butik har det mesta man behöver.
Reviews
Man kan fika och köpa deras produkter men i övrigt är det ganska dåligt genomtänkt och oklart vad som är tillgängligt för besökare. They have coffee and shortbread that you can eat here and they also sell their own produce. A good attempt at being a cozy detour for a 'fika' but overall quite badly planned, unclear what's available for visitors.
Trevligt liten fika ställe med god kaka, kaffe/te och fin hallon produkter. Varmt rekomendera.
Enkelt, hembakat och gott. För barnen finns där gungor, rutschkana och kaniner.
Översatt av Google Kaffe- och kakbuffé, samt butik och växter Original Kaffe og kagebuffet, samt butik og planter
Översatt av Google Extremt trevligt litet café med försäljning av bra egna ekologiska produkter Original Extremely nice little cafe with sale of good own ecological products
Comment on this business

to add Hallontorpet map to your website;