facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hallsbergs Vårdcentral

"Välkommen till din vårdcentral i Hallsberg. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs."
Address: Långängsvägen 11, 694 36 Hallsberg
City: Hallsberg
Zip Code: 694 36


Reviews
Idag var jag nere med dottern som konstaterades ha halsfluss. Trevligt bemötande och så fick vi tid 2 timmar efter vi ringde . Allt som allt väldigt nöjd över bemötandet och servicen.
Det sämsta och otrevligaste bemötande jag upplevt när jag ville boka en tid.Skäms på er för ett sånt bemötande av sjuka människor
Dåligt bemötande på telefon. Riktigt otrevlig rent ut sagt.
Blev förflyttad in i ett rum och bortglömd, fick säga till flertal gången för att nån skulle komma
De som jobbar där kan ju inte ta emot patienter sura som bara den
Vid 4 tillfällen under sept- nov 2020 har 3 av oss i familjen behövt söka vård i olika ärenden. Vid varje tillfälle har vi blivit professionellt bemöta av samtliga anställda. Sköterska i telefon som lyssnar, receptionist som klämmer in oss när vi inte fått telefontid, sköterskor som gör korta bra anamneser, läkare som tar sig tid och verkligen undersöker oss grundligt samt gör remisser till olika provtagningar direkt och så labbpersonal som är duktiga och trevliga i bemötande av barn. En otroligt stor förbättring i vårdhanteringen mot tidigare kontakt med hallsbergs vårdcentral.
Söker man för spräkt skalle så kollar läkaren ens lilltå Resptionist som till och med understryker att jag är inte ensam om att ha sakt det om en viss here
Ringer och bokar tid, då ringer en sjuksköterska som är väldigt otrevlig i tonen. Om du inte kan bemöta folk på ett respektfullt sätt rekommenderar jag dig att byta jobb. Inte konstigt att folk är missnöjda när de bemöts av oprofessionell sjuksköterska som dig.
Undrar vad dom har för kvinna som sitter i växel på vårdcentralen , jag sökte för min allergi o som jag måste ta Spruta emot inget annat hjälper, har hållit på med det i många år, o människan börjar o ifrågasätta mig om jag har provat allt recept fritt på kronans Apotek ?????, då funderade jag om människan var frisk i huvet, o hon började o säga till mig att Sprutan inte var bra !!!!!! att cortison inte var bra för kroppen o det vet väl alla , men om inget annat hjälper så måste man ju ha , otrevlig vidrig människa usch ska nog byta vårdcentral har pratat med några som bytt o jag tänker göra lika dant inte undra på att dom får så dåligt betyg.
Har haft regelbunden kontakt med VC Hallsberg i mer än 20 år och det har fungerat utmärkt till för något år sedan. Nu fungerar det uselt och hör man av sig om receptförnyelse så är det rena lotteriet om det händer något. Har bett om förnyelse av hjärtmedicin två gånger men inget händer. Det finns tyvärr någon sköterska som inte borde vara sköterska då hon ger intrycket av att man bara är till besvär.
Comment on this business

to add Hallsbergs Vårdcentral map to your website;