facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hallska gården

Hallska gården

About

En levande oas mitt i Gränna. Små mysiga butiker med ett unikt utbud.



"Excellent espresso and fika"
Address: Hahngränd, 563 32 Gränna
City: Gränna
Zip Code: 563 32


Similar places near
ShareMusic & Performing Arts ShareMusic & Performing Arts 47 meter ShareMusic & Performing Arts är en internationell kulturorganisation som arrangerar f...
Gränna Stad Gränna Stad 566 meter Vackra Gränna med mysiga gator, polkagriskokerier, caféer och Andreemuseet lockar sto...
Träfigurer Träfigurer 716 meter www.thuasgubbar.se
Bluesky gym Medlemsgym Bluesky gym Medlemsgym 1 km Perfekt för mig, lagom stort med dom nödvändigaste maskiner och utrustning och man be...
Reviews
Bästa cappucinon på länge, fint dekorerad. Trevlig personal. Lokalen har sån potential men är tyvärr väldigt omysigt inredd, grejer överallt.Atmosfär: 2/5
Trevlig innergård. Men det var allt. I stort sett inga besökare ändå tog det långt tid att få de två beställda toast. Min hette kyckling bbq. Då tror man att man ska få kyckling filé eller liknande. Det som kom med var en påläggskorv som antagligen bestod av kyckling. Bbq var någon sötsliskig ketchup man hällt över och med detta hade man en cream cheese med ytterligare någon smak. Allt detta har man klämt in i ett våffeljärn av något slag. Det var helt oätligt. Den andra var ost och skinka och min fru hade ung. samma upplevelse. 35 min besök där 31 min gick åt att beställa och vänta.
Avnjut en kopp kaffe på detta lugna idylliska café omsluten av vackra blommor på en kullerstensplätt .En kul touch är att kaffet serveras i unika vintage kaffekoppar. BILLIGT!
Mycket mysig bakgård. Besöker den oftast varje gång vi är i Gränna.
Mysigt ställe med ett otroligt bra lekrum.Mat: 4/5
Grännas vackraste innergård med fina butiker och mysigt café.
Riktigt dåligt faktiskt. Vi var fyra som beställde varsin köttbullesmörgås för 79:- st. Mycket små smörgåsar med frysta köttbullar vilka vissa ej hunnit tina. Brödet var ca 10x10 cm och det låg fem st köttbullar på varje. Det tog lång tid att få smörgåsarna, ca 30 min. Supertrist. Bra smoothie dock.
Väldigt besviken ingen bra känsla efter detta besök. 129kr för Räkmackatorr liten brödskiva med 10 skalade räkor på och ett fjärdedels ägg med hint av majonäs. Toast en macka dvs halvor av formbröd 65kr hutlöst.
Överpriser och gammal coca cola vilket är helt omöjligt. Fick betala överpris för en gammal äcklig blåbärspaj med vaniljsås som hade en fluga i sig dessutom. Toasten var äcklig med och gammal. Chokladbollarna var även mycket äckliga. Öppetider stämmer ej heller. Åk inte hit.
Innergården var mysig, räkmackororna var dock inget att skryta med. Har inget emot ett högt pris sålänge det ser bra ut och smakar bra men en halv blöt rågmacka med max 15 räkor på, en halv körsbärstomat och en gurkskiva. 110 kr. En tugga blev det innan vi gick. Lätt att glömma bort att hålla kvalitén uppe när det är ett turistställe, tyvärr.
Comment on this business

to add Hallska gården map to your website;