facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hallunda Centrum

Hallunda Centrum

About

Hallunda Centrum är världens mötesplats. Här möts kulturer, människor, varor och tjänster under samma tak. Välkomna!

Address: Hallunda torg, 145 68 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46734271574
City: Norsborg
Zip Code: 145 68


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 15:00


related searches: Hallunda centrum restaurant, Hallunda centrum map, Hallunda Stockholm, Fittja Centrum, Supergrossen, Skärholmen Centrum
Reviews
Vilket härligt centrum! Mat från alla världens hörn nästan. Fin och varm service i alla affärer jag var inne i. Jättemysigt att gå runt där och spana in all smaskig mat, kryddor, mm. Missa inte detta. Bra priser också! Lätt att parkera om du har bil.
Otrevlig personal, de varken lyssnar eller hör vad du säger. De tar allt för givet. De skadar naglarna och filar de för tunna och nära huden vilket gör ont, samt skadar de nagel banden. De glömmer bort bokningar och får dig att vänta över din bokade tid.
Fantastiskt centrum med roliga butiker. Bästa Stockholms stadsmission i Stockholm. Supergrossen- fantastisk matvarubutik. En helt magisk Grekisk delibutik. Jättefint stort Lidl. Och flera bra lunchställen till bra priser. Så mysigt och med stora fyndchanser. Finns en butik som säljer resväskor och kastruller och en annan som säljer arabisk mat och leksaker. Man vet aldrig vad man kan hitta!
Helt okej centrum. Endast handlat på Lidl och ätit på två av restaurangerna. Inget märkvärdigt med köpcentrumet egentligen men samtidigt inga konstigheter. Har inte varit så mycket folk när vi har varit här vilket har varit skönt. Vet dock inte om det alltid är så eller om det var ett undantag.
Bra och billig frukt. Alltid trevligt att hitta nya matvaror att testa
Parkeringarna är väldigt smala och trånga, men annars finns ju billig matvarubutik och billig frisörsalong som gör ett utmärkt klippning.
Näe, deprimerande inredd, butikerna sisådär men duger för ett snabbt ärende om du inte orkar åka någon annanstans
Ett litet inomhus centrum med människor i rörelse hela tiden
Den här Centrumet är ganska bra . Jag besökte själva nyss och tyckte ganska bra . De som bor närheten kan utnyttja platsen i flera tillfället. Man kan handla en hel del varor från den här platsen.
Gick in och frågade vad gellack kostar prislistan kliniken har uppe har endast förlängning på menyn och killen började spotta ut sig massor av olika priser och olika termer super snabbt så man knappt hörde. Känns som att man försöker säga några ord snabbt för att sen luras på priset när det är dags att betala.
Comment on this business

to add Hallunda Centrum map to your website;