facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hallunda Vårdcentral

Address: Hallunda Torg 10, 145 68 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: (08) 57837500
City: Norsborg
Zip Code: 145 68


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Hallunda vårdcentral reception, Hallunda vårdcentral verksamhetschef, Hallunda vårdcentral laboratorium, Hallunda vårdcentral läkare, Hallunda vårdcentral organisationsnummer, 1177 Hallunda vårdcentral, Hallunda vårdcentral akut, Alby vårdcentral
Similar places near
Alby Vårdcentral Alby Vårdcentral 1 km Dom är så dåliga med sitt jobb ! Man ringer och bokar tre tillfällen på ett tlf samta...
Fittja Vårdcentral Fittja Vårdcentral 2 km dålig service på telefon och på vårdcentralen, det är bäst att du går till en annan v...
Reviews
Rekommenderar verkligen inte. Man kan inte boka tid via telefon som på en normal vårdcentral, vilket i princip gör det omöjligt att boka tid åt anhörig. Jag fick ringa fem måndagar i rad åt anhörig för det är "då tiderna släpps", helt värdelöst bokningssystem och jag har aldrig upplevt värre faktiskt. Sen följer de inte upp hur det går för patienten heller utan låter patienten falla mellan stolarna gång på gång. Verkar inte finnas några psykologer eller terapeuter anställda heller. Jag skulle hellre dö i det jag behöver vård för än att välja denna vårdcentral.
Hur många gånger jag ringer aldrig finns inte tid,vintertid minst en månad. Jag varit på akuten med blodtryck 188/113.Vänter med stora huvudvärk och även kräks 5 timmar .Idag ringe till Hallunda vårdcentralen att fråga vudare undersökning där svarar att finns inte tidenoch ring på måndag. Jag studerar som undersköterska och vet om olika symptomen själv.Och stora blodtryck och huvudvärk under 4 dagar ge ingen tjänst att koncentrera mig på studien.Jag säger ok,jag ringer på måndag om jag kan överleva.
Tragiskt. Ingen hjälp. Efter besöket och förklaring så säger de att de inte kan hjälpa men att vi ska gå till apoteket o köpa tabletter för 100kr för att de är bättre än Alvedon. När vi går dit och frågar om tabletterna så säger de att man inte får använda de mer än 5 gånger under 5 dagar för att då kan man få ont i magen som läkaren inte sa
Omöjligt att få kontakt med , när man sen, efter flera veckor får prata med en sjuksköterska är hon OTREVLIG ..
Allt jag har att säga är att ni är ett skämt!
massaker! Om inte jag har en bra läkare där så hade jag skrivit ut mig själv från kliniken för länge sedan! du kan inte aldrig ringa klinik, sjuksköterskor är inte alls hjälpsamma och portal 1177 tar lång tid för ett svar som i slutändan inte leder till något. mannen på denna klinik är lämnad åt sig själv !!
Läkaren är alltid på ”semester” Omöjlig att få tag på
Dem har vänt ryggen till mänskliga bemötande som varenda medborgare förtjänar. Går EJ att komma fram för att boka en tid till sjuksköterska eller läkare… Tidigare har det förekommit att när man bokar tid hos sjuksköterskan så dem ringar Aldrig tillbaka i den lovade tiden och säger inte ursäkta eller beklagar.Snarare säger dem ”var glad för att vi ringde”…. Vad gör ansvariga…???
Vilken fin vårdpersonal. hade ett fint bemötande via telefon i fredagsjag utförde ett ärende åt en annans persons vägnar och jag fick en god vägledning hur jag skulle gå till väga . måste belysa att dom gav en excellent !!! vård till min äldre släkting . positivt överraskad med tanke på omständigheterna vi befinner oss i samhället Vilken god hänsyn och dedikerad empati o tid dom tillförde . önskar er all väl och Tusen tack!!från mig och min äldre släkting.
Var till min tilldelade läkare Maroof Hoffiani. Mycket nöjd han är noga och det är inga problem att få remiss. Var till distriktssköterskan och tog blodtryck. Beställde tid via Alltid öppet - supersmidigt.
Comment on this business

Directions to Hallunda Vårdcentral with public transportation


Hallunda centrum 110 meters
151
172
191
702
708
708E
738
795
Hallunda T-bana 130 meters
Hallunda 140 meters
13
14
Hallunda T-station 170 meters
708
Rågvägen 220 meters
151
708
738

to add Hallunda Vårdcentral map to your website;