facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Halmstad City Airport

Halmstad City Airport

About

Halmstad City Airport

Story

Halmstads flygplats är en riktig city-flygplats med alla fördelar det innebär. Vi finns bara 3 kilometer från centrum. Varje år sker ca 10 000 starter eller landningar.

Address: Tre Hjärtans väg 12, 302 41 Halmstad
Phone: 035-18 26 00
City: Halmstad
Zip Code: 302 41


Similar places near
Flygplatsen i Halmstad Flygplatsen i Halmstad 19 meter Bra flygplats!
Reviews
Helt ok flygplats när man ska flyga till Sockholm. Gratis tidning, kaffe och smörgås på planet och trevlig personal både på marken och på planet.
Tog 40 minuter att få väskan. Ett flyg.
Uppfyller alla krav på en bra liten flygplats
Liten och enkel flygplats. Lätt att hitta bussarna till stan.
inkompetent personal. de vet inte vilka dokument som behövs i Europeiska unionen för att passera gränsen. vem som helst i facket kan ta sig över gränsen med endast ett internationellt ID-kort. Men trots detta vägrade de att släppa in mig på planet och hävdade att jag måste ha ett pass. om det inte vore för min envishet hade jag förlorat mycket pengar på resan. istället för att ha trevligt och semester, var jag tvungen att visa dokument som bekräftade att jag kunde använda det dokument jag har och översätta. det var väldigt irriterande och stressande.
Rent och snyggt med bra servcie.
Flygplatsen är bra! Att det är dyrt att flyga till Sthlm är ju inte bara flygplatsens fel... Ta tåget om det inte passar som för övrigt ofta är dyrare. Vore dock trevligt med ngn form av café eller liknande, likt Ängelholm. Grym service - har flera gånger varit lite sen till incheckningen men de löser det ändå.
Bra planerad flygplats. Kunde t om få en Jegermeister innan charterresan. Nära till flygplanen, ca: 50 meter från avgångshallen. Väskhanteringen vid hemkomst föredömligt snabb. Kan rekommendera denna flygplats till fullo. Ett annat plus är att charterparkeringen är gratis.
En mycket liten flygplats med minimal service. Ett plus är att den ligger mycket nära Halmstad
Skulle va smidigt att åka från Halmstad, USCH vilket jävla skämt, otrevlig personal och dålig koll tummen ner
Comment on this business

to add Halmstad City Airport map to your website;