facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Halmstads Auktionskammare

Halmstads Auktionskammare

About

Halmstads Auktionskammare etablerades 1848 och är ett av Sveriges äldsta auktionshus. Vi har regelbundna auktioner i moderna lokaler där vi exponerar föremålen på ett trevligt och överskådligt sätt.

Address: Verkstadsgatan 2, 30260 Halmstad
Phone: 035-125323
City: Halmstad
Zip Code: 30260


Opening Hours

Monday: 13:00 - 17:00
Tuesday: 13:00 - 17:00
Wednesday: 13:00 - 17:00
Thursday: 13:00 - 17:00
Friday: 13:00 - 17:00


related searches: Hallands Auktionsverk, Skånes Auktionsverk, Uppsala Auktionskammare, Björnssons Auktionskammare, Auctionet övrigt, Auctionet Sverige, Hebergs Auktioner, Helsingborgs Auktionskammare
Similar places near
Hallands Auktionsverk AB Hallands Auktionsverk AB 2 km Lite kassa öppettider. Men vad kan man begära av ett auktionshus?
Tisas Guld & Auktioner Tisas Guld & Auktioner 3 km "Tisas är ett familjeägt företag med många års erfarenhet inom auktioner och gul...
Reviews
Fantastiskt trevlig och serviceminded personal. Otroligt tålamod ang. mycket sen hämtning. Bra jobbat!!!
Mina föräldrar har en del tavlor som dom ville ha värderat och jag ska säga att det är inte lätt när man inte vet var man skall vända sig. Så jag pratade med en kompis om detta och hon rekommenderade Halmstads auktionskammare så jag ringde dom och fick prata med en super trevlig man givetvis så undrar jag om det kostar något till min glada förvåning så gjorde det inte det dom åkte hem till mina föräldrar och gjorde en värdering på tavlorna och det var gratis. Det kallar jag kund fokus dom var jätte trevliga och respektfulla mot mina föräldrar även om tavlorna inte var värda så mycket så hade dom ett professionellt bemötande och var väldigt trevliga . Så om ni har något som ni vill ha värderat så kan jag med glädje rekommendera er att ringa halmstads auktionskammare.
Skickade en utförlig och vänlig fråga till auktionshuset, fick korthuggna svar och bemötandet var inte kundvänligt. Jag hade intentionen att köra till Halmstad enkom för att hämta en vara, nu tänker jag inte ens lägga bud. Jag var inte missnöjd med svaret utan enbart med hur jag blev besvarad.
Superbra samarbete med snabb service och väldigt kunnig personal. Gedigen beskrivning av utropen och många och bra bilder. Tack för hjälpen, jag återkommer!
Här är jag ett par gånger varje månad och hämtar ut de Objekt som jag har vunnit budgivningen på... verkligen trevlig personal och även kunnig sådan.
Ingen höjdare. Dålig service och bemötande vid hämtning av varor och dålig ordning.
Ropat in många fina saker här!! Gott bemötande!!
Vänliga och bra service
Trevlig personal och vänligt bemötande
Svårt att lägga ett bud.
Comment on this business

Directions to Halmstads Auktionskammare with public transportation


Halmstad Vilhelmsfält 50 meters
12
83
Halmstad Sliparegatan 140 meters
12
Halmstad Grönevångsvägen 150 meters
314
323
324
325
Halmstad Andersberg 190 meters
314
323
324
325
Halmstad Gjutaregatan 210 meters
12
83

to add Halmstads Auktionskammare map to your website;