facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Halmstads Slott

"Slottet är normalt sett inte öppet för allmänheten. Besökare hänvisas till guidade visningar som genomförs vid vissa tillfällen på året."
Address: Aschebergsgatan 1, 302 42 Halmstad, Halmstad
City: Halmstad


Reviews
Kom bara in på borggården och i trädgården. Lokal teater. Vad jag förstår är slottet inte tillgängligt för allmänheten i vanliga fall. Lite synd samtidigt som det är trevligt att slottet används. Länsstyrelsen huserar här vilket känns historiskt korrekt.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasJa
Mysigt slott i centrala HalmstadTidpunkt för besökHelg
Jättefin och välbevarad slott. Helt klart värt ett besök.
Perfekt historisk miljö för ett skådespel om kungamötet! Tyvärr skuggigt och kallt på kvällen när det inte är varmt i luften och stenen är uppvärmd.
Fascinerande slott med fin konst både med målningar,mattor, glasskulpturer. Vackra takkronor och underbart vackra väggar.
Vacker byggnad men tiden räckte inte till ett längre besök.
Trevligt att få komma in i slotts trädgården.
Ett intressant och samtidigt väldigt vackert slott. I den knallröda färgen, väldigt ovanligt för mig från Tyskland. Men det är en underbar plats, precis vid Nissan med fartyget framför sig. Mycket trevligt. En av de vackraste platserna i Halmstad.
Kunde inte gå in tyvärr,Tidpunkt för besökHelg
Tack för en intressant och lättsam rundvandring. Bott i Halmstad i över 50 år, och fick nu äntligen en titt på slottets egentliga framsida.
Comment on this business

to add Halmstads Slott map to your website;