facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hamburgarprinsen Spånga

Hamburgarprinsen Spånga

About

Öppet tider mån_fre 10.00-21.00 lör-sön 11.00- 21.00

Address: Sörgårdsvägen 157, 16352 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 087608023
City: Spånga
Zip Code: 16352



related searches: Babas meny
Similar places near
S:t Petrus & S:t Paulus Kyrkan i Trollhättan S:t Petrus & S:t Paulus Kyrkan i Trollhättan... 344 km Det är det bästa maten där och bästa kyrkan
Reviews
Har ätit runt på de flesta burgerställen i Stockholm. Men Burger Boys slår dem flesta på fingrarna när de gäller både kvalitet, smak & utseende. WOW vilken upplevelse! Tack
Supergott, hög kvalitet på köttet. Både högrev och nötkött. Mycket pommes frittes och goda dressingar. Vettiga priser. Uteplatser finns så det är enkelt att ta med hunden.
Vi har ätit här flera gånger och var jätteglada att hamburgarna hade blivit så bra när det blev en Burger Boys restaurang. Men vi blev otroligt besvikna över våra senaste burgare som plötsligt bestod av en ledsen kompakt formpressad frysburgare.... Så idag åkte vi hela vägen till Babas Burgers i Vällingby istället och det var det värt!
Hittade denna pärla m.h.a. en liten pil på Bergslagsvägen. Högrevsburgaren var över förväntan. Nog den bästa jag kan minnas att jag ätit! Väl komponerad, gott bröd, sallad med dressing, ost, bacon och jalapenos. Trots omfattningen fullt möjlig att äta utan att grisa ner sig, och det fanns även bestick. Pommesen höll likaså samma klass. Möjligt att sitta ute eller inne, parkering utanför. Ett ställe jag varmt rekommenderar.
Jag och min familj äter här ofta. Det är utan tvekan den bästa burgarrestaurangen i hela Stockholm. Smaken, kvalitén och kärleken i burgaren är fantastisk. Personalen är trevliga!
Mycket god hamburgare. Gott bröd och köttet var saftig och smakrik. Pommes fritesen var perfekt friterade. Rekommenderas varmt. Gilkar du burgare ÅK DIT!!!!Mat: 5/5
Världens bästa burgare men trångt i lokalen. Rekommenderas starkt!Mat: 5/5
Smashburgare står det utanför...inga smashburgare på tallriken...de va synd Parkering: Ok P.
Bästa hamburgarna i Västerort! Stort urval av olika burgare och mycket pommes frites till menyerna. Trevlig uteservering på sommaren och rent och fräscht inne. Trevlig och serviceinriktad personal.
Riktigt bra burgare och fräsha lokaler. Really good burgers here and fresh environment.
Comment on this business

to add Hamburgarprinsen Spånga map to your website;