facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hammarlyck Rehab Team

Hammarlyck Rehab Team

About

Hammarlyck Rehab Team arbetar med rehabilitering och friskvård för äldre och personer med funktionsnedsättningar i Linköping.

Story

Hammarlyck Rehab Team arbetar med rehabilitering och friskvård för äldre och personer med funktionsnedsättningar i Linköping. HRT är den lilla rehabiliteringsorganisationen som med initiativkraft och entusiasm skapar framtidens rehabilitering för seniorer och funktionsnedsatta personer. Vår målsättning är att förbättra vardagslivet för Dig som kommit upp i ålder eller för Dig som är funktionshindrad.

Vi på Hammarlyck Rehab Team ansvarar för att alla med LSS-beslut får den rehabilitering de behöver i form av sjukgymnastik, arbetsterapi och logopedi.
Våra sjukgymnaster har den erfarenhet som krävs för att kunna ge dig rätt typ av rehabilitering. Att få hjälpa dig är något vi verkligen brinner för och vi lägger stor fokus på individuell rehabilitering. Avtalet vi har ingått för rehabilitering LSS sträcker sig fram till augusti 2018 och i det ingår även att vi ska förse dessa personer med hjälpmedel som underlättar deras vardag.

Hammarlyck Rehab Team utför tjänster till Äldreomsorgen i Linköping med målet att äldre människor i kommunens särskilda boendeformer i största möjliga mån ska kunna bibehålla sin fysiska förmåga och/eller återfå den efter skada eller sjukdom.
Vi som arbetar på Hammarlyck Rehab Team fokuserar framförallt på träning, både enskilt och i grupp. Vi strävar efter att kunna ge alla äldre människor stöd och möjlighet till aktivitet och träning. Den vetenskapliga evidensen och vår egen empiriska erfarenhet för detta är stark! Hos oss får du de grundpelare du behöver för att hålla igång och inte bli stillasittande på äldre dagar. Vi hjälper dig att komma igång genom lättare övningar och stöttar dig sedan genom kontinuerlig träning som får dig att klara av vardagen lite enklare.

Hammarlyck Rehab Team kan även tillhandahålla hemrehabilitering, produkter till privatpersoner samt utbildning och föreläsningar.



"Legitimerad Rehabilitering för Seniorer och Funktionshindrade"

"Legitimerad Rehabilitering för Seniorer och Funktionshindrade"
Address: Vallavägen 10B, 58215 Linköping
Phone: +46133270171
City: Linköping
Zip Code: 58215



related searches: Habilitering äldreboende
Similar places near
Cordinator Medical Service AB Cordinator Medical Service AB 3 km Mycket nöjd med bemötandet och personalen. En snabb och smidig undersökning med tydli...
Naprapat Service AB Naprapat Service AB 6 km Efter en bilolycka fick jag nackbesvär/whiplash och blev av min bror rekommenderad at...
Linkocare Life Sciences AB Linkocare Life Sciences AB 6 km LinkoCare is a Swedish knowledge-intensive bioengineering company developing innovati...
Comment on this business

to add Hammarlyck Rehab Team map to your website;