facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hammarns Vägkrog

Address: Ljungbergsvägen 2, 712 94 Grythyttan
Phone: 059119090
City: Grythyttan
Zip Code: 712 94



related searches: Hammarns vägkrog restaurant, Hammarns vägkrog menu, Grythyttan hotel, Grythyttans Gästgivaregård
Similar places near
CafeGuldkringlan CafeGuldkringlan 5 km Trevligt ställe med gamla anor och gott fikabröd.
Grythyttans Gästgivaregård Grythyttans Gästgivaregård 5 km Lunch riktig gott. Personalen kunniga och snälla. Mysigt ställe. Måste besöka för att...
Reviews
God och vällagad mat, trevlig personal möbler och inredning fint men utemiljö är väl inte den bästa men det är ju trots allt en vägkrog . Jag ger väldigt sällan full pott i omdömen för det finns nästan alltid något som kan förändras.Mat: 4/5
Perfekt matställe för husmanskost, gott och hemlagat! Dessutom inte dyrt. Stanna om det är öppet. Mat: 5/5
Fantastisk salads buffe till maten. Rikligt med vällagad god husmanskost.Mat: 4/5
Prisvärd lunch. Åt vad som kallades "Flygande Jakob" men tror inte att vi har samma kokbok . Gott var det i vilket fall som helst.Mat: 3/5
Klassisk lunch, fisken smakade fisk och inte bara panering. Kaffe och kaka efter. Inget att klaga på. Parkering: Gott om plats. Gick även att göra en fuling med släp.
Hamburgarbrödet var i torraste laget. Den kokta potatisen var kall och vattnig som serverades till den stekta spättafisken. Dåligt diskade bestick och kladdigt bord utspilld läsk?. Tyvärr ett ställe vi inte rekommenderar ens till våra värsta ovänner. En stjärna för trevlig personal.
Har fått äran att äta deras catering i några veckor och det är den sämsta maten jag har ätit i mitt liv. Den panerade fisken var ok någon gång men det höjer inte betyget. Pinsamt.
Hämtade matlådor eftersom ingen hade tid eller lust att laga mat. Mycket god sätta med remouladsås.Mat: 5/5
Trevligt ställe med god service. Det serveras god hemlagad mat. När jag var här blev det Rödspätta, stekt potatis och mycket remouladsås. Jag frågade efter mer av den goda såsen och fick en Rödspätta till, plus såsen. Helnöjd och väldigt mätt lämnar jag stället. Jag kommer tillbaka.
Vi beställde mår under några veckor till Rockesholm och allt va långt under godkänt. Tror inte kocken är utbildad alls! FY FAN!!!
Comment on this business

to add Hammarns Vägkrog map to your website;